כדאי לקרוא בבלוגיה 27/03/08

קלריסה

New member
מסוכן ללכת עם ילדים לשפת הים

אופנוענים וטרקטורוניסטים מסוקסים ומגורמטים טורדים את שלוותן של אימהות לפעוטות. כבר היו דברים מעולם

נוריתהה

New member
אחוזת דג`אני - אלון חילו

http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1219392 אז למה לא לקרוא? כי הספר לא מדוייק מבחינה היסטורית. כי האוירה מאד מדכאת. כי היהודים הם הרעים. כי הגיבור הראשי הוא טיפוס נאלח ומגעיל הוא לא יהסס לנצל את הילד, להתחבר אליו, אך ורק כדי להגיע למיטה של אמא שלו. למה כן לקרוא? כי הסיפור מרתק. כי אלון חילו כישרוני. כי אלון חילו יודע לספר סיפור. כי קשה להניח את הספר מהידיים. כי (הכי הכי) העברית שבספר נהדרת. זאת עברית עתיקה של העליה הראשונה, שהתמוגגתי מכל מילה ומילה.

נוריתהה

New member
גן עדן לאישה - אמיל זולה

http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1218970 כל הארוטיות אשר ספונה בשם הזה נחשפת אט אט ומתגלה בעצם כגיהינום. "גן- עדן לאשה" הוא שמה הספרותי של חנות כלבו גדולה הממוקמת בלב ליבה של פאריז- ברובע האופרה - במחצית הראשונה של המאה התשע עשרה.

טיול לדרום אמריקה12 6.2.2008-29.2.2008 ברילוצ

טיול לדרום אמריקה12 6.2.2008-29.2.2008 ברילוצ`ה-שוקולדים מכשפות ועוד

seymore butts

New member
המבקר הצרפתי בתערוכת "ונוס" בברלין שפשף עיניו

בתדהמה. לא זו בלבד שהתחת הגרמני המפואר של אנט שוורץ, אותו ראה רק בסרטים ולא חלם שיזכה אי פעם לצפות בו מקרוב היה פעור במרחק סנטימטרים בודדים ממנו, אנט אף הזמינה אותו לתחוב לתוכו את אצבעו. להמשך

כמה שרשורים למטה, נמחק שרשור

שהיה בנוסח הבא: נמרוד: בואו לקרוא על קומונת הפרו אנה. אני: קומונות זבל לא מעניינות. נמרוד: יפה לך לדבר מגעיל. אני: יש דרך אחרת להסתכל על קומונה שהיא בעד אנורקסיה?? אני בספק אם מחקו את השרשור הזה כי הוא פגע בי. מחקו אותו כי הוא פוגע בתפוז, בנמרוד, מפחד תביעה (זה הלהיט החדש בתפוז בחודשים האחרונים)? מניחה שזה לא ישנה משהו להביא כאן שוב את הדברים האלה, אבל חשוב לי שידעו על כך. עדויות מצטברות זה חשוב, הן לא יצטברו אם לא ידברו עליהן ואם ימחקו אותן. אני גם מניחה שזוהי ביקורת לגיטימית.

גאמי

New member
תהיה ילד מאושר, אבל בבקשה תהיה לא פחות מוכשר!

הורה משתדל מדי - הורה מסוכן!!! לקח חשוב שלמדתי.

יiיi

New member
../images/Emo91.gifחובה לקרוא

די מקומם לכל מי שלב יהודי פועם בקרבו!

למעלה