כדאי לקרוא בבלוגיה 27.1.2010

חדשוטק

New member
כדאי לקרוא בבלוגיה 27.1.2010 ../images/Emo113.gif

החורף דופק בחלון מרוב קור קשה לי לישון התנור מרעיש על הקיר - עכביש ואני מסתכל על השעון

חדשוטק

New member
הטכנובלוג היומי

סטודנטים מקליפורניה הלכו לפי הכלל If you can't beat them - join them, ובנו מסנן ספאם שחושב כמו ספאמר; שיחק אותה - סטודנט קנדי יצר גרסת קונספט עתידנית למשחק שנראה כמו שילוב של Settlers ו-Age of Empires - חובה לראות; וממציאי ה-mp3 ממציאים אותו מחדש עם פורמט חדש שימכור לכם כרטיסים להופעות בזמן האזנה לשירים; כמו כן, היום, יום רביעי ה-27 בינואר 2010, הוא היום שבו אפל תנסה לכבוש סופית את העולם בחשיפת מחשב-הלוח שלה. במסגרת ההתלהבות הכללית אני אשתתף בסיקור חי של האירוע באתר גאדג'טי (כי בבלוג נורמלי אי אפשר לסקר בפורמט כזה). כל הפרטים והקישורים - מהדף הראשי של הבלוג או בגאדג'טי (קישורים למטה). חג אפל שמח.

dedi1602

New member
כל הכבוד על החמשיר

וכמובן גם על הרשומה אתה משתפר כל פעם

MRimer

New member
עבר ועתיד בידינו, יום הזיכרון הבינלאומי לשואה

היום, 27 בינואר, הוכרז על ידי ארגון האומות המאוחדות כיום הזיכרון הבינלאומי להנצחת קורבנות השואה. זה היום בו שוחרר בשנת 1945 מחנה המוות אושוויץ על ידי הצבא האדום. סיפוריהם של ניצולי השואה, ושל אלו שלא זכו לראות את סופה של המלחמה הארורה ההיא, מהווים אתגר לחוסן הנפשי של השומעים. אולם בצד הזוועה האמורה לזעזע כל בן אנוש, מצויים גם סיפורים אופטימיים של אלו שידעו לשקם את חייהם, ולחזור ולהקים בית חדש על חורבות העבר. סיפור אחד כזה זוכה היום להנצחה בינלאומית, בהנפקה של בול המשותף לישראל ולאומות המאוחדות. אתם מוזמנים לקרא את סיפורה של דורה דרייבלט ז"ל, שזכתה להנצחה מפתיעה בערוב ימיה.

y י ר י ת

New member
בלוגריות ממנדלות והדרכה לציור מנדלה על בסיס 6

נפגשנו אתמול, מינדלנו יחד, אם גם אתם בעניין אתם מוזמנים להדרכה בתמונות

לטייל בשבילי האהבה-לקראת האביב הקרא ובא

בס"ד צהריים נעימים חברים מהארץ ומהעולם מהבלוגיה ומחוצה לה עוד חודשיים ופחות בעזרת השם האביב קרא ובא רשומת שיר חדשה נולדה והתפרסמה לפני מחצית השעה בבלוגי למרות שקר היום, מזג האויר יחסית אביבי בחיינו יש ימי אביב רבים ביום החתונה לדוגמא חשים אוירה אחרת מעבר מרווקות לנישואים שהיא אחריות הדדית חדשוטק חמשיר נחמד, תאמין לי לא נעים שמרגישים את הקור גם בבית אתה מוזמן להיכנס ולרשומה ולהרגיש את נעימות האביב, וכמובן כולכם על בחורה שבסך הכל יוצאת בחשק ושמחה כשהיא:מטיילת בשבילי האהבה

yaakii

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo204.gif אפקט הפרפר בדור המודרני

http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1631334 בחרתם לקנות אורז של חברה מסויימת? הרגתם ילד! בחרתם לישון שעה נוספת? עזרתם למישהו למצוא עבודה! בחרתם שלא לצחצח שיניים בבוקר? החרבתם את העולם! ... אז כדאי לחשוב פעמיים לפני מה שעושים, כי במעשה הקטן ביותר אנחנו מעצבים את כל עתיד האנושות. לטובה או לרעה.

למעלה