כדאי לקרוא בבלוגיה 27/10/2008

חדשוטק

New member
בלוג הטכנולוגיה מעדכן - שלושה ימים לפני המבול

כפי שאולי הבנתם ואולי לא, ביום רביעי אני עוזב את הארץ למשך עשרה חודשים. בינתיים עתידו של הבלוג במשך אותם עשרה חודשים לוט בערפל, אם כי כותב נוסף עובד בימים אלה על למידת ממשק העריכה של תפוז לפני הצטרפות כגיבוי לצוות כותבי "חדשוטק". אך עד יום רביעי בבוקר (או בעצם שלישי בלילה), אני מתכוון לנסות לעדכן כמה שיותר. הנה הרשומות הראשונות לשבוע בלתי-ברור זה: גוגל הוסיפה ליוטיוב תכונה חדשה, שרק מוכיחה עד כמה לא איכפת לה מהתכונות החדשות שהיא מוסיפה לאתר; ובצפון קוריאה מאיימים להוציא להורג אזרחים שינסו להשתמש בסלולארי כדי לבקש סיוע במשבר המזון האיום שהמדינה נקלעה אליו. קריאה מהנה.

../images/Emo45.gif רשימה מעולה! אבל למה עכשיו ?

פשוט רשומה ענקית. ממליץ מאוד להקדיש זמן ולקרוא. אבל אור, למה נזכרת עכשיו ? הרי החג הבא הוא חנוכה ?

שלום צרחן../images/Emo13.gif תודה על המחמאות

החג הבא הוא חנוכה, אבל אני כותבת לפי מה שעולה לי לראש. זכרונות לא תלויים בזמן ובמרחב. נהניתי לקרוא את התגובה שלך
שיהיה לך יום נפלא.

שלום צרחן../images/Emo13.gif תודה על המחמאות

החג הבא הוא חנוכה, אבל אני כותבת לפי מה שעולה לי לראש. זכרונות לא תלויים בזמן ובמרחב. נהניתי לקרוא את התגובה שלך
שיהיה לך יום נפלא.

wranger

New member
אבל למה לא לשרשר?../images/Emo4.gif

עכשיו אני צריך להצמיד אותך לתחתית השרשור של היום הקודם. חוצמזה, למה בכל הודעה שלך את מוסיפה |סלינק| לפני הקישור?

למעלה