כדאי לקרוא בבלוגיה, 27/9/10

yaakii

New member
../images/Emo128.gif../images/Emo129.gifחופש ההתאבדות../images/Emo129.gif../images/Emo128.gif

את הרשומה הזו פרסמתי בבלוג לפני שבוע, אך בעקבות מסר אישי מגולשת החלטתי לבטל את הפרסום ולשקול מחדש את הדברים, זאת שעות בודדות ממש אחרי שהרשומה פורסמה. בשבוע האחרון "עשיתי חושבים" ולבסוף החלטתי לפרסם את הרשומה שעוסקת בנושא חשוב, לדעתי. ------------------ מטורפים!! תוציאו אותי מכאן!!!! אני משתגע!!!! אתם לא מבינים שאני סובל?! אתם לא יכולים להכריח אותי לשחק במשחק המגוחך הזה!! אני דורש מכם לשחרר את השלשלאות!! מגיע לי חופש בתור אדם ואתם לא יכולים לשלול אותו!! אופייה של חברה נאורה נבחן באופן שבו היא מתייחסת לאסיריה. (אהרון ברק) חופש ההתאבדות

הדרך והאנשים ההולכים בה

".. הלכתי ברחוב ההוא. כמה פעמים הלכתי ברחוב ההוא. בכל גיל הלכתי ברחוב ההוא, ונדמה שאם מישהו היה מציב מצלמה ומתעד את תנועת הרחוב לאורך שנים היה ניתן ליצור תמונה ברורה של האבולוציה הפרטית שלי. הלכתי מאושרת, הלכתי מאחרת, הלכתי מדלגת, הלכתי מדמיינת, עצובה, בוכה, מפחדת, מחכה, כואבת, עצומת עיניים, נוהגת, מפטפטת, לבד וביחד. .." לינק לרשומה

פינת הבלוגיה היומית בפורום עושים שוק לשרותכם

בואו להעלות את הקישורים לפוסטים שלכם גם בפורום עושים שוק. הפינה היא פינה יומית ועובדת בדיוק באותו פורמט כמו כמו המומלצים של פורום הבלוגיה. עשו בפינה שימוש כרצונכם. קישור לפינה היומית כאן

מממאיה35

New member
../images/Emo63.gif המלצה: הדבר היה ככה מאת מאיר שלו../images/Emo63.gif

מהעטיפה האחורית: "סיפור מצחיק ומעציב, אמיתי אך לא יאמן, שתחילתו ריב אחרים ואחריתו ליל אהבים, שהתרחש באוקראינה ובפלשתינה, בארצות הברית ובישראל, על שואב האבק של סבתא שלי ומעט גם על עצמה". המעט הזה מרמז מעט מידי לדעתי על ספר שעשיר בסיפורים קטנים שמתחברים לסיפור אחד גדול. מה עוד אני חושבת על הספר? פרטים ברשומה עצמה. ~קריאה מהנה!~

למעלה