כדאי לקרוא בבלוגיה 28.1.09

suki da yo

New member
תפוזונה גנב לי את התגובה!

רק אמרתי שהיה פרק כזה בסאות' פארק.

suki da yo

New member
על אגודה של פדופילים

המוחים על כך שהם מופלים רק כי הם רוצים לאהוב ילדים קטנים. במקרה קרטמן מנסה להוכיח לכל השאר שהוא הרבה יותר בוגר מהם ולכן יש לו חברים מבוגרים.... פרק לא רע בכלל.

CooknBake

New member
עוגת (כמו פאי) אגוזים

קלה להכנה, מרשימה וטעימה לכבוד טו בשבט ובכלל... כאן

חדשוטק

New member
עדכונים מבלוג הטכנולוגיה

אני יודע שאתם כועסים עלי. אחרי הכל, הבטחתי חזרה לפעילות יומיומית והנה כמעט שבוע לא עדכנתי. אבל תאמינו לי - שבוע וחצי עמוס הולך פה, וזה לא הולך להיגמר לפני יום שני. אז בינתיים, רק כדי להשלים טיפונת מהפיגור, העליתי אתמול שתי רשומות קצרות: פטנט חדש של אפל: נגן אישי שמגביר ומנמיך את הווליום בעצמו; וקונספט הייטקי מד"בי: נורות שהן גם רמקולים, והן אפילו יפות!

seymore butts

New member
זהירות ! הלנה עמרם לפניך !

רשומת תגובה מעולה של tal902 לחרפה שהתנוססה אתמול במשך שעות ארוכות בעמוד הראשי של תפוז. ובהזדמנות זו מילה לעורכי "תפוז" - אנא מכם, לא כל רשומה של "סלב" ראויה לקידום בעמוד הראשי. לא רק הלנה עמרם ביזתה את עצמה ברשומה הזו, אלא גם אתם. על מה חשבתם כשהצבתם את הקשקוש הארכאי המביש הזה בעמוד הראשי ?

Survivor Man

New member
חולק עליך

הלנה עמרם התגלתה כאן במערומיה בתפיסתה הארכאית והמפלה כלפי הגברים ומערכות היחסים בין המינים בכלל. כל מי ששקל להיעזר בשירותיה עד היום יחשוב פעמיים בעקבות הרשומה הזו.

seymore butts

New member
יש בזה משהו

אני מתפלא באמת שהיא לא מחקה את התגובות, הקטלניות ברובן.

דנטל

New member
למה ביזו גם את עצמם?

(אין לי מושג במה מדובר, אבל זה לא משנה) כותב מעיד אך ורק על עצמו. לא על הפלטפורמה בה הוא משתמש, בטח לא כשהאתר מצהיר שאין בהצגת התכנים משום הזדהות עם תוכנם. תכלס, מה שנעשה פה זה, על פי מה שאני מבינה ממה שאתם כתבתם, זה אולי אפילו מתוך חוסר הזדהות, קצת "למען יראו ויראו".

למעלה