כדאי לקרוא בבלוגיה, 28/11/10

wranger

New member
כדאי לקרוא בבלוגיה, 28/11/10 ../images/Emo238.gif

ברכות למאסטר שף החדשה - אינה! הבה נמליץ לה על דברים מעניינים שכדאי לקרוא, מלבד מתכונים. טוב, גם מתכונים.

ע מיש

New member
מה אני אומר על

שואלים אותי מה אני אומר על אורלי אינס ומה אני אומר על אייל שני ומה אני אומר על מזג האויר ומה אני אומר על אמסלם. אז אני אגיד לכם מה אני אומר - אני אומר שאנחנו מתעסקים בשטויות ושעוד מעט תהיה כאן מלחמה איומה שתשים בכיס את מלחמת יום הכיפורים. אני אומר שאלפי אזרחים יהרגו, אלפי בתים יהרסו, אני אומר שעצם קיומה של מדינת ישראל יעמוד על פי תהום ואולי גם יחרץ גורלה. כל זאת בפוסט החדש "מה אני אומר על"

../images/Emo17.gifכשאת אומרת X למה את מתכוונת?

מימי ימימה ידוע שמילים בלקסיקון האשה שונה לגמרי מהמשמעות הקונבנציונלית שיש למילים אלו, במיוחד כאשר מדובר בדו שיח עם בן זוגה. הבאתי ברשומה הזו אוסף של מילים עם משמעותן הכפולה, מתוך נסיוני ומתוך הקשבה לשיחות של חברותי ונשים אחרות מסביבי. זה בעצם שרות למען גברים טירונים במה שנוגע בקשרים עם נשים. יאללה תגידו תודה ותלמדו. http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1845508&r=1

הפקקים שעומדים בדרכינו-משירי הסובלנות

בס"ד שבוע טוב נרצה או לא נרצה, אך לפעמים יש עיכובים בחיים פקק זה לא רק שתקועים בלב תנועה שבקושי יש תזוזה להתאפק ולא להשתגע, נחשוב על השני שגם לו לא קל לחכות בסבלנות שהוא ממהר לאיזה מקום וזה די מלחיץ אז מוזמנים לשיר מעודד מסדרת שירי הסובלנות הנושא שחם בבלוגיה הפקקים שעומדים בדרכינו

הכנת פרחי בד - הדרכה מצולמת

להכין פרחים שיכולים להתאים גם לבגדים וגם לעבודות הסקראפ, כקישוט או כאביזר. אותם דברים אפשר לרכוש גם בסדקית אבל אין כמו הכנה עצמית בחמש דקות . את הבגדים שלי אני כבר משדרגת, את היצירות שלי אני כבר מקשטת. מציעה גם לכם!

למעלה