כדאי לקרוא בבלוגיה 28/2/2008

כפה בפרצוף על הבוקר

איי! כואב לי! אני פותח את העיניים ומגלה את בני הפעוט מחלק לי סתירות. הוא לבוש בחולצה ובחיתול ספוג שתן של לילה שלם ויושב על הפרצוף של בני הבכור. למה אני ישן במיטה הרחבה של הבנים? לא חשוב! אני לוקח את הפעוט לסלון כל זמן שלבכור יש סיכוי לחזור ולהירדם. קשה להרגיע את הבכור האוטיסט מהשכמות לא נעימות. השעון מראה 6:00 לפנות בוקר. אני שם לפעוט DVD של רחוב סומסום והבכור פורץ לסלון בצרחות. הוא רוצה שהפעוט יראה DVD אחר. כמה אוטיסטי מצדו. עכשיו גם האישה והתינוקת ערות. מצב הרוח שלי גם ככה לא מרומם בתקופה האחרונה ואני צורח על הבכור ונותן לו כפה. כמה ADHD מצדי. מזל שכל זה לא קורה בבוקר של יום לימודים. *** בבוקר רגוע אחרי לילה של סופת שלג קשה, הגעתי עם הבכור לחצר בבית הספר. מנהל בית הספר צלצל אל הסוללרי שלי והודיע שיתכנו ביום זה שינויי לוח זמנים בגלל הפסקות בחשמל ובחימום כתוצאה מסופת השלג. הילדים היו עשויים להחליף כיתות לימוד בפתאומיות. ילדים מכיתות אחדות היו עשויים להצטופף בחדר כיתה אחד וכיוצא בזה. הוא אמר שהוא יודע שאוטיסטים לא אוהבים שינויים בלוח הזמנים והמליץ לשקול אם לשלוח את הבכור לבית הספר ביום כזה. הודתי לו בנימוס והסברתי שכבר הגענו לבית הספר... http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=1202496

גאמי

New member
גם זה קורה בהריון....../images/Emo95.gif

כבר לא אוכל לגלם בהצגת פורים את "פאם פאטאל"

mraboy

New member
אלתרמן נגד "יפי הנפש"

בויכוח הציבורי המתנהל בעד ונגד מבצע צבאי גדול בעזה בולטים הסופרים המתנגדים לכך* ברשת מופצת בחדשים האחרונים עמדתו של נתן אלתרמן בשנת 1955 תחת הכותרת "ערכן של הטרדות" במדורו הידוע "הטור השביעי" בעיתון "דבר". * אלתרמן וטורו כבר אינם איתנו, גם העיתון "דבר" פסק מלהופיע. אבל דעתו של אלתרמן, גם ממרחק השנים חייה וקיימת .צריך לקרוא

musichunter85

New member
מה יהיה עם וידאו איכותי ברשת?

"סטייג' 6", האתר הראשון והיחיד בעולם שהציע להעלות, לצפות, ולהוריד סרטונים בפורמט DIVX, שכל מכשיר DVD ומחשב יכולים לנגן באיכות גבוהה על מסך מלא, ייסגר עוד מספר שעות. העיתונות הישראלית מתעלמת, אך אני כאן כדי למלא את מקומה, כרגיל.

למעלה