כדאי לקרוא בבלוגיה 28.9.08

mraboy

New member
סל קניות או סל מודעות - הכל על פרסום הוזלות

||צריך להתייחס בזהירות ובחשדנות לכל "פרסומי ההוזלות" * קשה מאוד לבודד סל של 30-20 מוצרים ולהחליט שהם הם המייצגים האמיתיים של סל הקניות לחג. * סל הקניות האמיתי מורכב הרבה יותר * המציאות היא שלא פעם המחירים בחנויות הפרטיות זולים מאלה שרשתות השיווק מתפארות בהם. כדאי לבדוק *

גלעד עדיין חי

כבר יותר משנתיים שגלעד שליט מוחזק בשבי החמאס ברצועת עזה, ובמשך התקופה מאז שנחטף אנו עדים מדי יום לפעולות נרחבות במסגרת המאבק למען שחרורו... בתוך מערבולת הרגשות הסוחפת קל לנו לעמוד מן הצד ולקרוא קריאות גנאי נגד הממשלה שלא עושה הכל על מנת לסיים את הפרשה, אך האם זנחנו את המחשבה על הקונפליקטים המסובכים בהם נתונים מקבלי ההחלטות? http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1337054

שנה חדשה, יבשת חדשה, ואולי לבסוף גם דירה חדשה

חוויית האיתור לא שונה בהרבה מאשר בתל-אביב. הבדל מהותי אחד הוא מידת היושר של בעלי-הבית. לא כל כוך מוגדר במודעה כ"חדר עבודה", לא כל פיסת שמיים מתהדרת בהיותה "נוף לים"; לא כל צוהר עם גגון מקבל את התואר "מרפסת שמש". כל הפגמים כתובים במודעה, ומהדייר הפוטנציאלי נחסכת חוויית חיפוש הפאקים, תיעודם המדוקדק – ומן הסתם, גם איבוד הרשימה. אלף אוהל, בית זה בית. לא פשוט כאן, בשלב האוהל. ארבעה קירות אני מחפשת. אולי בעצם שמונה. למעשה, גם מספר אי-זוגי זה בסדר. מה צריך האדם כדי להרגיש שהוא בַּבית? כדי לחוש עצמו בְּבית? ומה צריכה אני? מקלחת שתשטוף לתוכה את היום שלי; ארון שיאפסן את הבגדים שפושטת, שימסור את האריג הנכון, בזמן הנכון; שיקרוץ לי מדי פעם, בהזכירו כי מאופסנים בו כמה פריטי-לבוש, כאלה שקניתי בתקווה שאולי, בכל זאת, מתישהו... זאת ועוד, כאן. תודה לכם.

למעלה