כדאי לקרוא בבלוגיה 29.11.2009

לשונאי10

New member
מי זה סער שיינפיין

ולמה העובדה שיש לו חברה צריכה לעניין מישהו? יש לו חברה? יופי לו, מה זה אמור לעניין אותי? לי יש בחילה כבר מכל תכניות הזבל האלה, זה מעניין מישהו?

Bezalel P

New member
מסתבר שיש הרבה (מאוד) שמעניין אותם

זכותך לבחילתך, אך אנא אל תזלזל בהעדפותיהם הבידוריות של אחרים.

Bezalel P

New member
אכן, חופשית

ולכן גם אני הערתי הערה משלי כתגובה להערתך.

לשונאי10

New member
אם זו זכותי לקבל בחילה, כדבריך

מה טעם יש בתגובתך זו? אני מקבל בחילה מכל העיסוק הארוך, המתמשך והמייגע בריאליטי בכלל ובאח הגדול בפרט, קצת פרופורציות, רבותיי! זו בסך-הכול תכנית טלוויזיה, שלטעמי רדודה ונמוכה, אבל גם אם אני טועה - זו בסך-הכול תכנית טלוויזיה, לא צריכים להתייחס אליה ברצינות תהומית כזו. על זה הערתי, היכן בהערתי המקורית ניכר זלזול "בהעדפותיהם הבדיוריות של אחרים"? יום נעים, בצלאל.

Bezalel P

New member
כתבת

"ש לו חברה? יופי לו, מה זה אמור לעניין אותי? לי יש בחילה כבר מכל תכניות הזבל האלה, זה מעניין מישהו?" זאת בתגובה להודעה בפורום הממליצה על הרשומה. כוונתי הייתה שאף אחד לא אמר שזה אמור לעניין אותך. אבל מכיוון שיש רבים אחרים שכן מתעניינים, אין סיבה לפסול את פרסום ההמלצה. כשאתה אומר שיש לך בחילה, מכנה אותן "תוכניות זבל" ותוהה אם זה עוד מעניין מישהו, אתה מביע זלזול באותם אנשים שאו שלא רואים בהן תוכניות זבל או שלא מפריע להם לגלות עניין בתוכניות זבל כאלה.

לשונאי10

New member
הזלזול שלי, אם כבר מובע,

הוא בתכניות הזבל עצמן, לא במי שצופה בהן. אם מישהו נהנה לצפות בהן - שיבושם לו, אבל אין ספק - ואני בטוח שתסכים אתי - תכניות מסוג זה אינן פאר היצירה הטלוויזיונית, אינן איכותיות ואינן משכילות, על זה אני מתרעם ובתכניות הללו אני מזלזל, לא בצופים בהן. ובכלל, כל העיסוק ב"האח הגדול" ובריאליטי מאוס עד בחילה. יםן טוב.

sbsb39

New member
כתבה מאד כואבת ,שלא תדעו צער ושלא נדע מצרות .

רגע שלעברית אלימות=מכות אין חיה כזאת אלימות מלולית זה מושג שהמציאו .לקלל,לאיים,להשפיל,נהג בגילופין זה בעברית .

ע נ נ ת

New member
לא מסכימה איתך

קללות, איומים והשפלות יכולים לכאוב ולפגוע לא פחות מאלימות פיזית. הם בהחלט סוג של אלימות. אז מה אם לא רואים את הפגיעה על הגוף? הנפש נפגעת ונשברת לא פחות.

לשונאי10

New member
ודאי שיש.

יש מספר סוגי אלימות: אלימות פיזית, אלימות מילולית, אלימות מינית ואלימות נפשית (או: התעללות נפשית). מבין סוגי האלימות, הפיזית היא הקלה ביותר, יחסית, מינית - הקשה ביותר ואחריה נפשית ומילולית. יום טוב!

wild orchid

New member
ממש אבל ממש לא נכון!

אין דבר כזה "אלימות קלה יחסית", בטח ובטח אתה לא יכול לייחס את זה לאלימות פיזית. אלימות פיזית ממש לא קלה יותר מכל אלימות אחרת, היא תמיד אבל תמיד באה עם אלימות מילולית ואלימות נפשית ולעיתים גם אלימות מינית. אז איך אתה יכולל בכלל לעשות השוואה כזו?!

לשונאי10

New member
נראֶה לי שהתבלבלת בתגובית (טוקבק)

התגובה צריכה להיות מופנית לכל מי שטוען שאין דבר כזה אלימות מילולית, לא אליי. קרא שוב את תגובתי וגם את תגובתי לזה שטען שאין דבר כזה אלימות מילולית. יום טוב!

wild orchid

New member
לא, לא התבלבלתי.

הגבתי לך. בעיקר לציטוט הזה שנלקח מההודעה שלך (לה הגבתי). הנה הציטוט "מבין סוגי האלימות, הפיזית היא הקלה ביותר, יחסית". תקרא שוב את ההודעה שלך ואת שלי אחרי זה. נ.ב, אני אישה. יום טוב.

לשונאי10

New member
אלימות קלה - יחסית לשאר סוגי האלימות

חלילה לא הפחַתי באלימות פיזית, אלא אמרתי שמכל סוגי האלימות שיש - אם אפשר לדרג את הסוגים אז הפיזית היא הקלה מביניהן, אבל כמה שהיא קלה היא עדיין קשה, עדיין אלימות והיא אסורה. מקווה שעכשיו הבהרתי את העניין.

למעלה