כדאי לקרוא בבלוגיה 29.12.2009

חדשוטק

New member
הטכנו(ב)לוג היומי

בזמן שחשיפת הצנזורה בנענע10 כיכבה ברחבי האינטרנט בארץ, זרמו החדשות בעצלתיים - חגים, אתם יודעים. אז במקום סתם לפרסם איזה סיכום עשור מתורגם (וטפשי), קבלו את מתניה מוזס במדריך תמונות צעד אחר צעד, איך ליצור תוכנות ניידות לדיסקון-כיס! יום נעים לכולם.

האושר ששט בליבנו-שיר חדש וטרי

בס"ד לילה טוב לכם חברים/ת יקרים/ות הלילה פרסמתי שיר חדש לפני דקות מעטות השיר נולד בערב האחרון ברוך השם מהשראת התמונות של רעמת הזהב, בחרתי תמונה אחת מבלוגה ובחרתי את השנייה בגלל הכמות היססתי, ואחת כמעט ויתרתי עליה, גם השנייה הייתה גדולה מהכמות אך תודה לאל עלה בראשי לאחד את שתי התמונות לתמונה אחת ולשיר אחד שלמעשה התכוונתי לעלות ברשומה נפרדת והחלטתי לאחד בשיר אחד התוצאה לפניכם, קריאה נעימה ולילה טוב האושר ששט בליבנו

Master Stav

New member
בלו בלו בלו ......אווטר

ככה אאוט אוף דה בלו ( ממממ הה שם הרבה בלו ) החלטנו קירשי ואנוכי לסרט .... הכרטיסים הוזמנו מראש הגענו לקולנוע רענן שבקניון רננים ברעננה ..... ( ררררררררררררררררררררררר) ושם חיכתה לנו אכזבה ...הסרט לא בתלת מימד .... רק בסינמה סיטי הוא מוקרן בתלת מימד .... חבל שלא אמרו זאת בטלפון , החלטנו בכל זאת לראות את הסרט , מוכרח לציין שלא התאכזבנו .... http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1609258

wranger

New member
רק בסינמה סיטי בתלת מימד?

טוב שאמרת. הייתי נופל באותה פינה.

Master Stav

New member
גם בנתניה במיתחם ביג

חבל שלא ידעתי קודם אבל מאחר ואני מתכנן צפייה נוספת

yael d a

New member
סיפור מחפש שם

אשמח אם תקראו את הקטע ותעזרו לי למצוא שם הולם
http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=1612350 עם לידתי מתה עלי אמי. במשך רוב ימי חיי האמנתי שזו הסיבה העיקרית לסבלי. היום אני יודעת שהמוות הוא לא הגורם העיקרי לסבלי, זו הבדידות שאכלה בי. שנים על גבי שנים שבתוך נשמתי אכלה אותי בדידות קשה וחסרת צבע. חסרת נשמה. בדידות שהשאירה אותי לשוב ולחשוב עוד ועוד ולנבור בנפשי ולא נתנה לי להתקדם הלאה במעלה חיי. בדידות שהשאירה עלי פחד מפני הסובבים אותי ומפני כל מה שקורה מחוץ לקירות מוחי.

Master Stav

New member
אם זה לא מקבל קידום ../images/Emo46.gif גררררר

אחד הפוסטים הכי חותכים אמיתים הופכי קיבה שלא נדבר על כתובים בצורה שגורמת לך גם אם בחוסר רצון ליות חלק בלתי נפרד מתוך המעמד מנהלי בלוגיה .....העם דורש קידום !!!

wranger

New member
ארוך, אבל מפתה.

אני מודה, רק רפרפתי ולא קראתי - אבל אני אחזור ואקרא הכל. נראה שכדאי לקרוא, אז הסתקרנתי.

yael d a

New member
אני מקווה שתסיים לקרוא

למרות שזה כ"כ ארוך ושלא תתאכזב..

MRimer

New member
מי ממלא את מקום השועל האגדות דרום מזרח אסיה?

למי שלא שמע על האיילון, הנה הזדמנות להכיר את בעל החיים הפיקח המככב באגדות העם של מלזיה.

wranger

New member
../images/Emo45.gifכל פעם אני נהנה מסיפור-בול חדש. ../images/Emo13.gif

MRimer

New member
תודה

יהיו עוד רבים כאלו בחודשים הקרובים. בתקווה שתהנה גם מהם.

rulios

New member
המציאות עולה על כל דמיון

כבת לאב שכיהן כרב קהילה גדולה בגלות ונכדה לרב מקובל,מסלול חייה של טובה היה מתוכנן וידוע לפרטי פרטים מיום לידתה. ילדה שקטה,מנומסת ואוהבת ללמוד,עזרה לאימה בגידול אחיה הקטנים ,תמיד מרצון,עם אהבה אין סופית. http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=1612810

למעלה