כדאי לקרוא בבלוגיה 3.1.2008

suki da yo

New member
כדאי לקרוא בבלוגיה 3.1.2008../images/Emo54.gif ../images/Emo141.gif

בוקר טוב !

avtari

New member
תיק תקשורת

תקשורת בין בני הזוג אחרי הלידה – האם משהו משתנה? עייפות, עצבים, חיים שמשתנים ותשומת לב רבה לתינוק. מה נשאר אח"כ עבור בן/בת הזוג? דברים טריוויאלים כמו שיחה או בילוי משותף הופכים פתאום לפחות שכיחים וצריך למצוא את הדרך לשמור עליהם וגם קצת על פרטיות בין בני הזוג... בוא תבדקו מה קרה אצלינו...

שס watch

New member
משרד הדתות מוקם מחדש

אם מישהו חשב שבישראל יהיו רפורמים, קונסרבטיבים או אולי אפילו נישואין אזרחיים - שיחשוב שנית.

wranger

New member
השמעון פרס של אמא

...הכנתי עיגול חימר, ועליו הנחתי שתי טבעות חימר שיצרו עיניים, ואח"כ אף וחיוך. רצועת חימר ארוכה שהדבקתי מלמעלה הפכה לשיער; אני ממש יכול לחוש את חתיכת הפלסטיק שבה השתמשתי כדי לכתוב את השם שלי בזהירות בחימר הלח, בצידו האחורי של הפרצוף, לפני שהמורה הכניסה אותו לתנור השריפה הגדול; אפילו עכשיו, כל כך הרבה זמן אחרי, אני חושב שאני מרגיש קמצוץ מתחושת הגאווה העצומה שהרגשתי כשהצגתי את יצירת הפאר שלי בפני אמא... רק אז התברר לי שהפרצוף שהכנתי דומה כמו שתי טיפות חימר לאיזה פוליטיקאי אחד, שמעון פרס.

כדאי לקרוא הערב בבלוגיה תרגום שיר.

בס"ד ערב טוב לכם. הערב תרגמתי את מילות השיר של הסדרה הנוסטלגית "בלשים בלילה" מהשפה העברית לאנגלית אתם מוזמנים לקרוא את מילות השיר איך הם נראות בשפת העברית, כמובן עשיתי שינויים ותיקונים לקישור לבלוג:תרגום השיר של סדרת הטלויזיה "בלשים בלילה"

למעלה