כדאי לקרוא בבלוגיה, 30.07.09

wranger

New member
כדאי לקרוא בבלוגיה, 30.07.09../images/Emo197.gif../images/Emo212.gif

טוב, אז בית המקדש נחרב ממש היום. לא נעים. ראיתם איזה רשומה טובה בעניין, ששווה לקרוא? או אולי בעניין אחר? משהו על המאגר הביומטרי, אולי? גירוש ילדי העובדים הזרים? איזה צילום מעניין של פרח שאף אחד לא יודע את שמו? מתכון לאיזושהי עוגה קלה להכנה (יש לי אורחים בשבת בצהריים, נו...)? ומה דעתכם על כך שעבר כבר חצי מהחופש הגדול? אתם רואים את החצי הריק או החצי המלא של החופש? בקיצור, מה יש לקרוא פה, אה?

אמא מרעיבה, היה או לא היה?!

לא מהנושאים שהצעת, אבל... זה מה שכתבתי לכבוד היום הזה לכבוד תשעה באב, משהו צריך להתנגד לשנאת חינם שיש במדינה הזו כלפי שוטרים, אנשי הרווחה, שופטים, פסיכולוגים, חילונים ולמעשה כל מי שאינו חרדי. אני לא מאמין לכל דבר שהמשטרה אומרת, אבל אני יודע ממקור ראשון כי בציבור החרדי נהוג ונפוץ להכות ילדים עד זוב דם. נהוג ונפוץ וכך גם במשפחתי להרעיב ילדים במשך ימים שלמים כעונש על "מעשים רעים" על כך אכתוב פעם אחרת. בקישור הבא http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1521858

חוצפה של ילדים 2

בהמשך לחוצפה של ילדים 1, חוצפה של ילדים בקמפיין של בנק הפועלים לתכנון פיננסי לחיים.

motior

Member
בשל מה חרב בית המקדש?

רבים מאיתנו יודעים שבשל שינאת חינם. Master Stav מציג דוגמא עדכנית ומקוממת לשנאה זו

../images/Emo41.gifרן דנקר רוצה לטוס ללמוד בארצות הברית אבל..

רן דנקר רוצה לטוס ללמוד בארצות הברית אבל.. החשיפה השבועית: איפה למד רן דנקר ? למה סולק מהבית ספר ? ולמה אמא שלו התחננה לקבל את תעודת הבגרות ו-12 שנות הלימוד שלו? רן דנקר כמה דברים שלא ידעתם.. ! * אחד החשיפות הטובות שלי - זה עלה גם ב"מקו" תפוז אשמח ותעלו את זה לראשי. http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1522152

seymore butts

New member
עוד בלוג נהדר של סלב

הפעם זו מיה קרמר מהמירוץ למיליון. בורסת ההימורים נפתחת - כל אחד מוזמן להמר כמה רשומות יהיו בבלוג הזה בעוד שנה. אני מהמר על 1.

seymore butts

New member
יש לך טעות מותק

איך את חושבת שנודע לי על ליקוי המאורות הזה? היא שם רק בחלון צדדי. אבל נראה לי שחיש קל היא תגיע לחלון הראווה הראשי. אגב הפעם נהגו בתפוז בחכמה - זה שכתב עבורה את הרשומה שתל שגיאות כתיב בכוונה כדי שזה ייראה אמין יותר - היא הרי לא גדלה בארץ והעברית שלה בהתאם.

למעלה