כדאי לקרוא בבלוגיה 30.11.2009

חדשוטק

New member
כדאי לקרוא בבלוגיה 30.11.2009

מישהוא רוצה לנסות לנחש מראש מה יהיה הערב במפגש הבלוגרים?

חדשוטק

New member
הטכנו(ב)לוג היומי

מקרה שאירע בבריטניה בקיץ ורק ביום שישי פורסם מעלה חששות לגורל הרשתות האלחוטיות החופשיות; ואחרי שנים של מרובעות, קבלו את האבטיפוס הראשון של מצלמה מקצועית עם עיצוב מחוץ לקופסא. ואמנם זה לא קישור לבלוג, אבל קשור: בשיתוף פעולה יוצא-מן-הכלל הואיל עורך המגזין הבריטי 'מובייל גאזט' להוסיף לסקירת הטלפון הישראלי ביוטיוב כתוביות בעברית שנוצרו עבורכם, קוראי חדשוטק. משקיעים בכם...

שאלה מעניינת

אם כי, היא פתוחה רק לאלה שרוצים לנחש. למה? כי אלה שכן ירצו לנסות לנחש, יכתבו, "כן", וינסו לנחש. ואלה שלא רוצים? הם לא יכולים לכתוב, "לא", נכון? מספיק שהם לא יכתבו "לא". ראית? ע.ה

לא לאבד תקווה-על פתח תקווה

בס"ד לילה נעים לכם רשומה חדשה נולדה על העיר פתח תקווה, שהתחילה כאם המושבות והפכה לאחת הערים הגדולות, מוזמנים להיכנס ולקרוא את השיר החדש שנולד ברוך השם הלילה לא לאבד תקווה לילה טוב

Master Stav

New member
WINE&MORE

רשומה על מפגש בלוגרים ומנהלי פורומים מצומצם בחנות של חינוואי בקרליבך ... היה יין טוב , היו גבינות מעולות והיתה חברה טובה איך אומר הבחור ....איזה כיף לכתוב שאתה שיכור ...
http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=1593861

Master Stav

New member
סיפורמתכון../images/Emo71.gifהפחד הורג

היום אתם מקשיבים לי ...כך אמרתי לסימו ולרוסה כאשר צלצלתי אליהם ,מה קרה ? הם שאלו יש לי סיפור ....שאני חושב שתאהבו, ככה זה ? שאלו שניהם כאילו תיאמו בינהם ? כן ככה זה!!! אמרתי. ואכן שבאו הושבתי אותם אל השולחן , הוצאתי אל השולחן ירקות חתוכים ששרו במים מלח ומעט לימון לחם שחור , חמאה, עגבניות טריות ואבוקדו בשל שהבאתי ממטע של חבר ..... http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1593419

Purple Mushroom

New member
התפוזים,התפוזים ../images/Emo79.gif ../images/Emo43.gif

עוד הודעה מורכבת: אתמול פרסמתי רשומה של 6 שנים לבלוג שלי בתפוז
: זה חשוב שיקראו מכאן (לפחות אחד\אחת), כי היתה בעיית מנויים במייל (15) (פרסמתי קודם הודעה בפורום תמיכה טכנית) (חבל שזה קורה ממש לפני מפגש-תפוז
) בקשר למפגש הלילה
, אני לא יכול לנחש, אבל המפגשים האלו נחמדים ומיוחדים, וכל פעם אני מתרגל ומופתע מחדש. זה המפגש(אירוע) ה-5 השנה. אני בא בפעם הראשונה,עם מישהו אחר. הייתי רוצה (שוב) לצאת מהביישנות שלי, ולעשות יותר מינגלינג, ודיבורים,עם אנשים חדשים,שלא ממש דיברתי איתם קודם. איתך,יאיר, ועם סתיו (משהו שכתבתי בבלוג של אריאלה,על האהבה לפטריות
<- כינויי. ) . וגם שוב לדבר עם בצלאל (לא הספקתי לכתוב בבלוג : מה קורה היום?,עד אתמול בבוקר, אבל יש לי עוד רעיונות, לתאריכים בעתיד, קשור לאייקוני מוסיקה). זהו, Y חפרתי. קריאה מהנה, ולהתראות ולהשתמע (הלילה מפגש, מחר בצהריים, השידור ברשת ג', של שירי חורף, שהצבענו בפורום מזג האוויר בתפוז, והתפרסם בבלוג הבית
) =]
=]

למעלה