כדאי לקרוא בבלוגיה 31 יולי 2008

חדשוטק

New member
בלוג הטכנולוגיה חוגג 100! (רשומות, כן?)

בלוג הטכנולוגיה חוגג 100 רשומות בספיישל ידיעות שלא פורסמו (טוב, עכשיו כבר כן). מה תמצאו כאן? סוני, הפטנטים והריחוק מאריקסון; פחיות בירה ממוחשבות; שוב סוני, הפעם בהקמת מפעל לסוג חדש של טלוויזיות; הטלפון הראשון שהוא גם פתוח-קוד, וגם מעודד אתכם לפתוח את המכשיר ולשחק עם המעגלים; החברה שמבטיחה כבר עכשיו מחשבים ניידים עם שני מסכים במקום מסך ומקלדת; השידור האינטרנטי שובר השיאים של ליאו לפורט בהשקת האייפון2; יוטיוב וחיפוש וידאו לפי מיקום; ההתנצלות של מי שטען כי כונני פלאש צורכים יותר חשמל מכוננים מסתובבים; דפדפן האופרה הפופולארי - (רק) לא לסלולאריים אמריקנים; ויאהו מצטרפת למספידות המוסיקה מוגנת ה-DRM. ובנוסף, שתי רשומות חדשות: לסין לא איכפת מאף אחד - תצנזר את האינטרנט וגם את העיתונאים שיתנגדו; ואם קיבלתם אימייל עם סקופ על חקירת פייסבוק ע"י ה-FBI - דעו לכם שאתם בסכנה!

Antonio Montana

New member
על הנושא שכולם מדחיקים.

נו, אתם יודעים. הקטע הזה שאף פעם לא באמת רוצים לחשוב עליו. שהוא לא באמת קיים, שאין מצב... חוץ ממשפחות שבאמת-באמת מדברים על הכל, אבל עצם המחשבה כבר גועלית. מקווה שתמצאו את החוויה שלי ככדאית-קריאה. כיצד איבדתי תמימותי

קבלנו החלטה לגבי התינוקת

אחרי שלושה לילות ללא שינה ואחרי התלבטות קשה היינו חייבים להגיע להחלטה ולתת תשובה כאן

heatme

New member
דוד שמש ודוד למערכת סולרית מה ההבדל?

מה ההבדל בין דוד למערכת סולרית לבין דוד שמש ? הכנסו לבלוג עולם השמש ולמדו על ההבדלים

היום בבלוג מסכם שנה ראשונה

בס"ד צהריים טובים 12 חודשים עברו מאז פתיחת הבלוג בלילה בין 5 ל-6 לאוגוסט 2007 מאז הגעתי רחוק, היום בבלוג סיכומים מעניינים אתם מוזמנים לקריאת הרשומה בבלוג:"שקיעה בים"-כמעט שנה(סיכום) קריאה מהנה לכם.

Electric E

New member
על בליפר, טוויטר ומה שביניהם

כחלק מטרנד המיקרו בלוגינג החם והמאוס להחריד, ‏מיזם חדש צץ ברשת: Blippr, ‏אתר למיקרו-ביקורת. ‏השם ‏לא סתם מצלצל כמו משהו שכבר שמענו. אם טוויטר אמור לעדכן אתכם ב-140 תווים ‏או פחות על החיים של כולם, בליפר אמור לספק את הסחורה ב-160 תווים של ‏ביקורת. מה זה, ולמה זה טוב? הכל בפוסט החדש אצל המחשמלת.

../images/Emo4.gif בכלל לא בטוח

אחרי הואגינות שהיא אפתה אני אאמין לכל דבר על אריאלה...

מרשעת !!! כולם שמו לב ורק אני לא.....

בלונדינית בפעולה........... היית צריכה לראות איך חברה תיארה לי על מה כולם מדברים [וזה היה בפון]. היית נקרעת אם היית שומעת את השיחה ההזוייה הזאת....

כנסו

וקראו את הבלוג שלי... לא לבעלי לב חלש... סיפור חיי עצוב אך אני מלאת אופטימיות ותקווה לשינוי. הקישור לבלוג מופיעה בחתימה שלי. שיהיה ערב נפלא. יוצאת למסע!

kolisraeli

New member
תעופה בחקירה

פורסמה רשומה חדשה בבלוג מוזמנים לקרוא ולהביע את דעתכם קישור לרשומה

למעלה