כדאי לקרוא בבלוגיה, 31.1.11

wranger

New member
כדאי לקרוא בבלוגיה, 31.1.11 ../images/Emo185.gif

טיפ: רוצים להוסיף תמונות לרשומות שלכם? רוצו לקרוא את המאמר המשובח מאת פרופ' פ.בצלאל, שקטף מספר פרסים בתחרויות בינלאומיות למאמרים בנושא הוספת תמונות לבלוגים. הנה, הוא ממש כאן. מומלץ גם למי שחושב שהוא כבר יודע להוסיף תמונות לרשומה. אולי תגלו דברים חדשים. שיהיה יום מלא מוזה.

יופי של טיפ אבל למה

הוא נפתח רק כשלוחצים על ההמלצה של היום ואין לו ראש פרק נפרד כדי שאפשר יהיה לאתר אותו בקלות?

ישראל מחכה למובארכ ?

הרי ברור שגם יומו של הכלב הזה הגיע. האם האינטרס שלנו הוא להיזכר כאחרונים שתמכו ברודן ולצבור נקודות שליליות אצל מי שיחליף אותו ?

motior

Member
מחשבות על מצרים ועל דיאטה

יש קשר בין השניים? לא שמצאתי, ובכל זאת כתבתי רשומה אחת על שני הנושאים...

motior

Member
ואגב מצרים - מה עם דמשק?

אין לי מושג, אבל בבלוג של עננת יש היום פרח בשם "זהבית דמשקאית". מובטחות תמונות יפות ומידע בוטאני מעניין ללא פוליטיקה

Purple Mushroom

New member
היתה לי מוזה היום, לכתיבת פוסט בעתיד:

20 שנים לאוקטובר 1991, תחילת פופ הגראנג'. ומהי ההגדרה לדור שנולד מתחילת הניינטיז, כשהמנון הדור הזה הוא השיר הבא (ששמתי בבלוג שלי, ומגדיר את הדור שלי גם): כאמור, נחיה ונחכה לאוקטובר 2011 , שיעברו 20 שנים, מאז שהתחלתי תיכון
. ואז מקווה לזכור לכתוב... לקליפ יש רק 31 מיליון כניסות, אם הקליפ היה מועלה באוקטובר 1991, היו לי כנראה יותר צפיות.

גאמי

New member
אני פודל! לא רואים?

טוב נו, אז אמרתי לו שאטפל בגנסטר הצעיר למשעי אבל בחיי, לא ברור שאני פודלית ואפילו מעורבת?

seymore butts

New member
מי ניסה לחסל את אברהם רעבשטיין ?

"כפי שנודע תכף נתפוצצה בומבה לפני הדלת של דירת אברהם רעבשטיין ברחוב נאלעווקי נומר 23"... פוסט משעשע המביא ומבאר ידיעה פלילית מעיתון "הצפירה", 90 שנה לאחר שפורסמה, מתוך הבלוג "אביבה והתעויוט".

למעלה