כדאי לקרוא בבלוגיה 4.1.2010

חדשוטק

New member
כדאי לקרוא בבלוגיה 4.1.2010 ../images/Emo215.gif

טוב, אם אני לבד, אני אתחיל מהתחלה.

חדשוטק

New member
הטכנו(ב)לוג היומי

אחרי סופ"ש-סילבסטר משמים במיוחד, הנה אייטם מצויין לפתוח בו את השבוע הראשון של שנת 2010: נכון שבאג 2000 התגלה כאזעקת-שוא, אך דווקא השנה כן התעורר באג במערכות מחשוב שונות. אז מי כבר קיבל SMS מ-2016?

wranger

New member
מעניין.

גרם לי להוציא את הסלולרי לרגע ולבדוק. אבל אצלי זה 2010.

חדשוטק

New member
גם אצלי.

לא נראה לי שהספקיות בארץ השתמשו בפורמט הפגום. אם כי באתר מסויים (אהם, כלכליסט) טענו שבכלל מדובר בתקלה של מייקרוסופט בלבד (הם טועים! יש הוכחות הפוכות).

seymore butts

New member
מי הכניס תפוח עץ לתחת של אלין ?

הציבור באמריקה נדהם בתחילת שנת 2009, כאשר מיס אמריקה לשעבר, קלי מקארתי, אשר שיחקה בתפקידי אורח בסדרות כמו "מלרוז פלייס" ו"בברלי הילס 90210" הודיעה על כוונתה להשתתף בסרט פורנו. אמנם היו בעבר מקרים שסרטים ביתיים בהם נראו דמויות ידועות כמו פאריס הילטון ופמלה אנדרסון כשהן עושות סקס "דלפו" לציבור, וגם לא מעט מקרים של מעבר שחקניות פורנו לקריירת מיינסטרים, אבל ככל שידוע זהו מקרה ראשון בו כוכבת מיינסטרים עושה את הדרך בכיוון ההפוך ובאופן מכוון ומודע. רק ב"עולמו של סימור" תוכלו לקרוא במסגרת רשומה מיוחדת סקירה מקיפה לרגל טקס פרסי ה-AVN ה-27 אשר ייערך במוצאי שבת (יום ראשון בבוקר לפי שעוננו) בלאס וגאס. אזהרה: הבלוג והרשומה מיועדים למבוגרים מעל גיל 18 בלבד!

Master Stav

New member
רשומה מדהימה איכותית וממצה

גם אם הנושא מוגדר למבוגרים בלבד חושב שיש מקום לתת לו קידום בעמוד הראשי או לפחות בעמוד הבלוגיה גם אם בשעות ...ובכן לא מצונזרות . כתוב , ערוך ומעוצב ברמה שהיתי מאחל להרבה מאד כותבים אחרים פה .

seymore butts

New member
ויש אפילו קשר לאח הגדול ../images/Emo8.gif

אני כבר יכול לדמיין איך למחרת היום או הלילה שבו רשומה כזו תקודם לעמוד הבלוגיה הראשי, חברת הכנסת רונית תירוש שנזדעקה על פרומו ה"עירום" של ארץ נהדרת תכנס את כל ועדות הכנסת האפשריות והמליאה בתביעה לסגור לאלתר את אתר "תפוז". תודה על הפירגון הענק מאסטר יקר !!!

wranger

New member
לא נכון, ילדים רכים ותמימים שמסתובבים בפורום,

יש יותר מאלין אחת, וזו שסימור מדבר עליה היא לא זאת שאתם מכירים מהאח הגדול. אז אל תיכנסו לרשומה שלו אם אתם בני פחות מ-18, טוב?

seymore butts

New member
תגיד אתה חושב שאחרי שאלין תודח

יש מצב שהיא תסכים לדגמן עבור הבלוג שלי ?

פנומן 72

New member
אם אתה רוצה שהאחרונים ינטשו את הבלוג שלך

אז תבקש מאלין שתדגמן ...

seymore butts

New member
אתה באמת מאמין בזה ?

לדעתי ביום שזה יקרה תהיה כמות כניסות של חמש ספרות...

seymore butts

New member
שאלתי את עצמי באמת כמה זמן ייקח עד ששוב

יעלה הרעיון הנואל של עונש מוות. מקווה שכל מי שמעדיף שהגרדומים בכיכרות יישארו מופעי הבידור להמונים אצל שכנותינו בלבד ייכנס ויגיב.

Master Stav

New member
כמו שהגבתי בבלוג שלך אני חצוי

מצד אחד זה פיתרון עם נקודת אל חזור והבטחה לסיום הנזק העתידי האפשרי מצד שני ....מערכצת המשפט שלנו לא באמת מקשה על עבריינים שכאלו כך ש ..... ומצד שלישי ...היתי שמח למאסר עולם עד יומו האחרון של עברין מסוג שכזה ...זה יקרה ?

goldy

New member
זה כמו בגוף האדם

תאי הרקמות מספקים עבודה למערכת החיסונית. עונש מוות אינו פיתרון אלא היגררות אחרי העבריין עצמו, אחרי ה"עכשיו". הפיתרון הוא לא לאפשר טיפולי הפריה למי שניתן להצליח להוכיח כי לא יודע להיות הורה, וכלא למי שתפגין רגשות לרבות מסיבת "קשת הבנה" (אבל את הדבר היחיד שהיא מסכימה לשמוע היא מבינה מצויין).

הזיווג קשה כקריעת ים סוף-שיר וציור

בס"ד לילה טוב אחרי חבלי לידה קצת קשים וארוכים במשך שעה וקצת יותר נולדה ברוך השם רשומת ציור שציירתי מהאתר הציורי הקלאסי, והמלצה חמה על אתר "שידוכים" נחמד חדשוטק אמרת כשכבתה שאתה לבד, כל דבר מתחיל מאפס, והשרשרת של ה-4 לחודש החלה לפני יותר משעתיים ונמשכת, כך השרשרת בחיינו, הבלוגרים, רשתות חברתיות ובעיקר שרשרת הדורות, נישואים זה המשך הדורות. מוזמנים להנות מהציור ומהשיר וההמלצה, ברוך השם לא נכנעתי על כל פרט כדי שהרשומה תצא זיווג כקריעת ים סוף

למעלה