כדאי לקרוא בבלוגיה 4.11.2009 אני קופא פה. ומחרתיים אני ארתח מחום. כבר לא יודע מה עדיף...
ח חדשוטק New member 4/11/09 #1 כדאי לקרוא בבלוגיה 4.11.2009 ../images/Emo113.gif אני קופא פה. ומחרתיים אני ארתח מחום. כבר לא יודע מה עדיף...
כדאי לקרוא בבלוגיה 4.11.2009 ../images/Emo113.gif אני קופא פה. ומחרתיים אני ארתח מחום. כבר לא יודע מה עדיף...
ח חדשוטק New member 4/11/09 #2 בלוג הטכנולוגיה מעדכן (כרגיל) הנה מה שהיה לנו היום: הסמארטפון החדש של סוני-אריקסון: הממשק האולטימטיבי; חדשות מרעישות ממערכות ההפעלה החדשות: חלונות 7 צוברת אהדה, בעוד אובונטו מאכזבת; פרשיית אבטחה מסתורית: טרויאני המבוסס על וירוס-כופר מחפש בעלים אינטרסנט;
בלוג הטכנולוגיה מעדכן (כרגיל) הנה מה שהיה לנו היום: הסמארטפון החדש של סוני-אריקסון: הממשק האולטימטיבי; חדשות מרעישות ממערכות ההפעלה החדשות: חלונות 7 צוברת אהדה, בעוד אובונטו מאכזבת; פרשיית אבטחה מסתורית: טרויאני המבוסס על וירוס-כופר מחפש בעלים אינטרסנט;
ק קופי מעפן New member 4/11/09 #3 טיף טיף טף מה משותף לפרסומת למיני קופר, שלט שמונע תאונות דרכים וקיר של בניין בקוריאה (ועוד כמה דברים...)? - גשם!
טיף טיף טף מה משותף לפרסומת למיני קופר, שלט שמונע תאונות דרכים וקיר של בניין בקוריאה (ועוד כמה דברים...)? - גשם!
M musichunter85 New member 4/11/09 #4 הומואים - למה כל הרעש? לא רשומה שלי - אבל הזדהיתי עם כל מילה: בחור ישיבה חרדי מסביר איך יכול להיות שאין לו בעיה עם הומואים, ולמרות זאת הוא שונא אותם.
הומואים - למה כל הרעש? לא רשומה שלי - אבל הזדהיתי עם כל מילה: בחור ישיבה חרדי מסביר איך יכול להיות שאין לו בעיה עם הומואים, ולמרות זאת הוא שונא אותם.
D DAN1EL New member 4/11/09 #5 אני חושב שהוא עשה ניסוי ../images/Emo97.gif אחרי כל מה שהוא ואחרים כתבו כאן בפורום, כדי לראות אם זה יקודם בעמוד הראשי. זה יכול להיות גדול אם כן...
אני חושב שהוא עשה ניסוי ../images/Emo97.gif אחרי כל מה שהוא ואחרים כתבו כאן בפורום, כדי לראות אם זה יקודם בעמוד הראשי. זה יכול להיות גדול אם כן...
M musichunter85 New member 4/11/09 #26 ידעתי שזה יצליח... ../images/Emo3.gif זה היה כ"כ ברור, שלא ברור לי איך לקח להלל 36 רשומות לבצע את הניסוי. אני מקווה שלפחות הבלוג הזה לא יצטרך לחזור יותר לנושא החרוש הזה כדי לקבל קצת צומי...
ידעתי שזה יצליח... ../images/Emo3.gif זה היה כ"כ ברור, שלא ברור לי איך לקח להלל 36 רשומות לבצע את הניסוי. אני מקווה שלפחות הבלוג הזה לא יצטרך לחזור יותר לנושא החרוש הזה כדי לקבל קצת צומי...
S seymore butts New member 4/11/09 #31 דבר אחד טוב יצא ממדיניות הקידום של תפוז הפורום היבש הזה הפך לרווי הומור שנון !!
H Hilelr9 New member 4/11/09 #34 תודה על התמונה פשוט הייתי עסוק היום ופספסתי את הרגע. תוכל לשלוח לי את זה איכשהו?
ה הר הקסמים New member 5/11/09 #40 למרבה הצער הוא הצליח. ועכשיו הוא גם בעמוד הבלוגיה. תפוז פשוט יורד לאשפתות, עומרי חיון נראה כמו שפינוזה לידו.
למרבה הצער הוא הצליח. ועכשיו הוא גם בעמוד הבלוגיה. תפוז פשוט יורד לאשפתות, עומרי חיון נראה כמו שפינוזה לידו.
ח חדשוטק New member 5/11/09 #42 שקלי את מילותייך... הלוואי ולעומרי היה רבע מההומור של הלל. הדעות שלו אולי קצת מיושנות לעומתך, אך את חייבת להודות שהוא כותב בצורה חיננית מאוד.
שקלי את מילותייך... הלוואי ולעומרי היה רבע מההומור של הלל. הדעות שלו אולי קצת מיושנות לעומתך, אך את חייבת להודות שהוא כותב בצורה חיננית מאוד.
פ פנומן 72 New member 7/11/09 #47 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif טווו-אוווב ../images/Emo70.gif
G gils33 New member 4/11/09 #6 סיפור התאונה שלי 24:30 בלילה,סערה היסטרית,האינטואציות שלי אמרו שזה יקרה http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=1578249
סיפור התאונה שלי 24:30 בלילה,סערה היסטרית,האינטואציות שלי אמרו שזה יקרה http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=1578249