כדאי לקרוא בבלוגיה 5.08.2009

חדשוטק

New member
וירוס המוות הכחול וזכויות יוצרים שלא היו

העדכון היומי מבלוג הטכנולוגיה: לראשונה, יושק בעוד כחודשיים טלפון מצלמה עם זום אופטי (כזה ש'נשלף' מגוף המכשיר); מסך המוות הכחול בשירות נוכלי הרשת - וירוס שמחקה את קריסת המחשב; ול-AP אין גבולות: מוכרים את הזכות לצטט דברים שכלל לא נכתבו על ידם (בהמשך לחשיפת פסק הדין האירופי השערורייתי)! קריאה מהנה ויום נעים.

seymore butts

New member
אל תתנו לה לסגור את הבלוג !!

הבלוגרית strawberry10 סובלת מבעיית שביזות קלה ורוצה לסגור את הבלוג. הגיבו אצלה, חזקו את רוחה ועודדו אותה להמשיך במלאכת הקודש של הנחלת התרבות והשירים הצרפתיים לכולנו. לינק

orelie

New member
הגבתי

ואמרתי לה מה אני חושבת על ההחלטה שלה יעל

tomb boy

New member
גיליתי שבעלי בוגד בי../images/Emo41.gif

ממש לכבוד יום ההולדת שלי וחג האהבה קיבלתי מתנה מיוחדת שאף אישה לא מאחלת לקבל... אתם מוזמנים לקרוא בבלוג שלי... יש הרבה מה לקרוא... גיליתי שבעלי בוגד בי הפוסט מחולק לשבעה חלקים, מפאת אורך התוכן ולקח לי המון זמן, מחשבה, אנרגיות נפשיות וכאב לכתוב את כל הרשומות... חג אהבה שמח לכולם..

tomb boy

New member
תופעה מוזרה../images/Emo41.gif

לא ניתן לקרוא את הרשומות שלי דרך אינטרנט אקספלורר... או שהן ריקות או שחסר בהן חלק ניכר מהתוכן. הצפייה הטובה ביותר היא דרך פיירפוקס של מוזילה אין לי מושג מדוע זה קורה.. אני רק יכולה לנחש שזה בגלל העריכה שעשיתי עם העתק והדבק מWORD ששם בעצם כתבתי חלק מהרשומות והעתקתי לבלוג.. עמכם הסליחה

למעלה