כדאי לקרוא בבלוגיה 5.1.2010

חדשוטק

New member
כדאי לקרוא בבלוגיה 5.1.2010 ../images/Emo187.gif

האייקון היחיד פה שעוד לא השתמשתי בו...

חדשוטק

New member
הטכנו(ב)לוג היומי

החדשות הטכנולוגיות חוזרות לקצב: יצרנית הדפדפן הנורווגית אופרה הוציאה גרסא נסיונית לדפדפן שלה עם תמיכה בנגינת וידאו בקוד פתוח בלי תוספים (פלאש וכד'); עכבר המולטי-טאצ' החדש של אפל גרם למקלדות של החברה לזלול סוללות, אך המשתמשים סירבו לוותר עליו; והחברה המייצרת את משטחי-המגע למחשבים ניידים הוציאה תוכנה המוסיפה אינטראקציית מחוות לחוויית השימוש;

yael d a

New member
../images/Emo45.gif פוסט מעולה

שגורם לי לתהות לא מעט... תודה לך.

Master Stav

New member
רשומה מעניינת

אני חולק על הסיפא שלה ובכל זאת שווה יורת מהצצה לטעמי .

השכנה והחברה-נוסטלגיה מימי הילדות

בס"ד לילה טוב לכם ברוך השם אחרי כמעט שנה מאז שפרסמתי את הרשומה החלטתי הלילה להעלות את הרשומה לאויר הרשת ולשתף אותכם, קריאה נעימה. מישהו/י מכם/ן זוכר/ה שכן/נה שהיו חברים/ות? השכנה והחברה

yael d a

New member
הבחירות שלי הן החופש שלי

לא פעם ראשונה שאני מפרסמת, מי שהכיר את הבלוג הקודם שלי אולי כבר קרא, אבל בכל זאת מפרסמת כאן כי מבחינתי זו אחת מהרשומות הכי הכי שלי - היא נולדה לפני ארבעים ושתיים שנים ומתה אתמול מהתאבדות. שמה היה אינה, ובחורף הייתה צריכה לחגוג את יום הולדתה, לבד. אימה מתה מזמן, ואביה לא בקשר איתה, הוא ברח מהארץ בעקבות חובות כלכליים ולא טרח לשמור איתה על קשר, בכלל מאז שהוא ואימה נפרדו הקשר בניהם היה רופף. היא לא פעם הרבתה לעסוק בקשר בניהם וברישומיה המהירים, חדי העיפרון והרגש ציירה את חלום אבהותה. http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1616832

y י ר י ת

New member
../images/Emo91.gif כתוב עמוק, חודר, נוגע

לא הכרתי מהקודם כי אני יחסית חדשה אצלך אז תודה שהעלת טילטלותי [טוב, נו, להיטלטל אצלך דווקא לא חדש לי,,,]

wranger

New member
אהבתי מאוד

בכל שלוש הפעמים (לפחות) שקראתי בעבר. הקסם לא פג עדיין.

y י ר י ת

New member
../images/Emo53.gif מחפשת מילים

משונה ולא ברור אבל אני שעשויה כמעט כולי ממילים פתאום לא מוצאת אותן אשמח לעזרה

טיפ להורים- משחקי חשבון לילדים

למה בכלל צריך משחקי חשבון? אתם מוזמנים לקרוא על כך ברשומה ולתת לילדים להנות משפע המשחקים הקשורים לנושאים הנלמדים בביה"ס היסודי. כאן

wranger

New member
שמרתי במועדפים שלי

הילד עדיין רחוק מיסודי, אבל לכשיגיע לשם - אני אהיה מוכן. תודה!

חח עד שהוא יגיע ליסודי

הוא כבר ילמד את מה שלומדים היום בחטיבה... העיקר, הוא כבר שולט בעכבר או שעסוק בלפרק אותו?
תודה!

למעלה