כדאי לקרוא בבלוגיה, 5.7.09

wranger

New member
כדאי לקרוא בבלוגיה, 5.7.09../images/Emo228.gif

אז מה, יש משהו לקרוא?

כל האמת על תעשיית הבידור בישראל ../images/Emo70.gif

השבוע ראיון בלעדי עם גורם חשוב בתעשייה וגם מה קרה באמת מאחורי הקלעים של העונה השישית בכוכב נולד! הבלוג שיגרום לאנשי התעשייה להזיעה http://blog.tapuz.co.il/omritv

malvi

New member
איך להפיג את השעמום בחופש?

blog.tapuz.co.il/Malvinad

yoss rivlin

New member
תזכורת: הלילה חווית השיא - לשיא

הלילה בחצות תסתיים ההצבעה לתחרות סיפורי חוויות שיא. אז בדקה ה- 89 אני מזמין אתכם לקרא את סיפורי, על אהבה שהחלה מחוץ לאינטרנט. אם אהבתם אנא הצביעו. אם במקרה אזכה במקום הראשון בכוונתי להציע את הפרס המוצע, המקרר-מיני, (בלי הקולות במילעיל
) לאדם שככל הנראה זקוק לו יותר ממני. אשמח אם תקראו, אתם מוזמנים להעיר, להאיר וללחוץ יוס

wranger

New member
יש לו סיכוי שווה כמו לכל מי שכתב רשומה לתחרות

motior

Member
הוא דווקא במקום מכובד יחסית

בהשפעתך גם אני בדקתי... בתחרות יש שלוש רשומות שקיבלו למעלה ממאה היטים, שתיים שקיבלו מעל 10 ועוד עשר רשומות שקיבלו פחות מעשרה היטים (אחת מהן פסולה לדעתי) לפי התקנון עשר הרשומות שקיבלו את מספר ההיטים הגבוה ביותר יעלו לגמר, כך שיוס בהחלט שם. אלא אם מועד התחרות יוארך שוב או שהתחרות תבוטל (מחוסר עניין לציבור)

yoss rivlin

New member
הר הקסמים

בוא נותיר את תחושות המרמור והחשדנות לפרס ספיר. אני לא שותף לדעתך ותחושותיך. אתה לחצת עלי?
תודה בכל אופן יוסי

Bezalel P

New member
אהבתי.

אין כמו מנה גדושה של מירמור כדי לפתוח איתה את השבוע. המלצתי היא להחליף את המירמור בכוס אייסקפה בראוניז. זה הרבה יותר טעים, ועושה פחות צרבת. עובדי תפוז ובני משפחותיהם מנועים כידוע מלהשתתף או לזכות בתחרויות.

למה לא בצלאל

תוציא אותי ממורמרת אבל את האמת שנינו יודעים. שנינו ועוד כמה עשרות אנשים כנראה שישמרו על הפה שלהם סגור כדי לא להיות מוקצים מחמת מיאוס בבלוגיה.

הגר331

New member
בצלאל

תקשיב תקרא, מה חשים חלק מאנשי הבלוגיה.. לא מרמור ממש לא.. פשוט אכזבה. שבוע טוב

הגר - היטיבה לכתוב ולהביע תחושות של רבים מאיתנו . פשוט אכזבה , ולא מרמור . חבל . אני אישית שקלתי בהתחלה למחוק את הרשומה שהעליתי כי לא רציתי את הפרס ,חשבתי שיקבל מי שהומלץ על ידי , כתבתי לבצלאל שאני מוותרת באם אזכה . אך היות והחברים כבר הגיבו לי בבלוג ,וגם מתוך הערכה וכבוד כלפי הבלוגר שעליו המלצתי לא מחקתי לבסוף .

ר ש פ י ם

New member
הר הקסמים, שכחת להוסיף גם

שסיכויו קטנים לזכות כי הוא לא מנהל פורום/קהיליה שכותב על אחד מבני המשפחה של מישהו ממנהלי תפוז... אני כבר הבנתי שבתפוז הכל מעולה, אין בעיות בכלל להוציא את הכותבים פה שמעז להגיד משהו ועוד בפומבי... אנחנו הבעיה של תפוז. זה כבר נאמר לי אישית בפה מלא!

למעלה