כדאי לקרוא בבלוגיה 6.1.10

yael d a

New member
כדאי לקרוא בבלוגיה 6.1.10 ../images/Emo105.gif

השעה 00:27 ועדיין אין שרשור יומי? מישהו נרדם בשמירה?

yael d a

New member
טיפשים נגד ערסים - פוסט של DAN1EL

על מחאות טיפשיות בפייסבוק - http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=1617979 קבוצה של אנשים שקוראת לעצמה "האנ"ע" - האגודה נגד ערסים, החליטה להכריז על יום מסוים (ואני לא הולך לציין כאן את התאריך המדויק כדי לא לתרום להם חלילה באיזשהי צורה) שבו, כדי להילחם בערסים ובנטייה שלהם - אני מצטט - "לשתף אתכם במוזיקה שהם אוהבים", כולם ישמיעו בפול ווליום שירים של להקת קווין.

Bezalel P

New member
../images/Emo2.gif

רק עכשיו שמתי לב שנפרדת מה
. למה? מה קרה? רבתם?

wranger

New member
זה לא דבילי, ואני לא מסכים שתכנה את זה כך.

אמוטיקונים מאומצים הם דבר מקובל מאוד בפורומים, ואם לא מוצא חן בעיניך אתה יכול שלא לעשות את זה בעצמך, אבל אל תבקר גולשים אחרים שבחרו לעשות את זה. בטח ובטח לא אחרי שהם כבר נפרדו מהאמוטיקון המאומץ שלהם, ואז אני בכלל לא מבין את הטעם להערה שלך.

פנומן 72

New member
אנחנו בקטע של פוליטיקלי קורקט ?

איך אתה רוצה שאני אעביר ביקורת לגיטימית ? להגיד לו שזה "לא דבר שמצביע על בגרות" ? כי תאכלס, אני לא מכיר אדם בוגר שעשה את זה. אני לא אומר שהוא דביל אני אומר שהפעולה הזו של "אימוץ אייקונים" הוא דבילי, ולא מצביע על בגרות. וזו דעתי, אני לא חושב שצריך להשתיק את דעתי...

wranger

New member
ביקורת לגיטימית על מה? הוא כבר הפסיק.

ואני לא רואה איפה ניסיתי להשתיק את דעתך, רק ציינתי שהשימוש במילה "דבילי" בהקשר הזה לא מקובל עלי. לדעות דווקא יש מקום בפורום. למשל, דעתי היא שהפעולה של להביע את דעתך בפומבי על אימוץ האייקונים שלו, בניסוח מזלזל ואחרי שהוא הפסיק, לא מצביעה על בגרות.

פנומן 72

New member
אני הראשון לברך אותו על שניגמל.

ומעולם לא טענתי שאני בוגר. הייתי ונשארתי אינפנטיל מהיר חימה קטנוני, נוח לכעוס וקשה לרָצות ...

wranger

New member
לברך? איפה בירכת?

טוב, עייפתי מהויכוח. שמור על מקלדת נקיה בפורום הזה, בבקשה.

seymore butts

New member
ראיתי שמפריעה לך היוזמה נגד הערסים

בפייסבוק אז התחלתי לחשוד שיש כאן אג'נדה חבויה...

DAN1EL

New member
חלילה.

לא נראה לי שיש לי איזשהן אג'נדות חבויות.

חוגגת במנגינת הפסנתר-שיר השראתי חדש

בס"ד לילה נעים חברים ומבקרים יקרים מהארץ ומהעולם שיר חדש נולד הלילה ובשיר מסופר על רגע יפה בכלי הנגינה הקלאסי של כל הזמנים אז יעל איחרתי בשעתיים לא נורא, את מוזמנת להיכנס ולקרוא על העלמה היפה שמנגנת, שיר עושה טוב על הנשמה וכמובן מנגינה שרו בעבר האחיות יוספי לפני יותר מעשרים שנה מוזמנים להכיר בחורה צעירה שתמיד ובאופן קבוע חוגגת במנגינת הפסנתר לילה טוב וקריאה נעימה

חדשוטק

New member
הטכנו(ב)לוג היומי (+התנצלות)

לא, לא נרדמתי בשמירה. הייתי בהקרנה מאוחרת של "אווטאר" בתלת-ממד. פרטים בקרוב ב"קוטר". ומה היה לנו היום בבלוג הטכנולוגיה? תמיד רציתם פיתרון פשוט לחיבור המחשב לטלוויזיה? פיתרון חדש שיוצא בקרוב יעשה זאת באופן אלחוטי ובלי משחקים; שובר שתיקה: סוף-סוף מצאתי מכשיר שראוי לתואר "קורא אלקטרוני", ששאר כתבי הטכנולוגיה מעניקים לכל טאבלט ניסיוני; סאגת באג 2010 ממשיכה: הגדרות הוירוסים של נורטון לא מתעדכנות, ומייקרוסופט ויצרניות הסלולאר לא ממהרות להחזיר את ה-SMS מהעתיד;

למעלה