כדאי לקרוא בבלוגיה 7.1.2009

חדשוטק

New member
כדאי לקרוא בבלוגיה 7.1.2009 ../images/Emo199.gif

חייב לטוס לישון, אבל עוד אין שרשור, אז הנה.

חדשוטק

New member
הטכנו(ב)לוג היומי - CES מתחיל

סוף עונת המשחקים - EA הודיעה כי בפברואר תסגור את שרתי המשחק של רוב משחקי הספורט שלה מ-2009 ומטה; אתמול הושק בקליפורניה ה-Nexus One של גוגל ו-HTC. מאכזב למדי, אבל חשוב להכיר. ולכבוד תערוכת האלקטרוניקה הצרכנית שהתחילה אתמול: לקט ראשון, בנושא ממירים המחברים בין הטלוויזיה לרשת. וגם: לפנות בוקר צפויה הכרזה דרמטית של מייקרוסופט. יש למה לצפות...

ע נ נ ת

New member
נופים יפים מהנגב

וגם מה שלמדתי על עבודתו של פקח רשות הטבע והגנים בהר הנגב. "פקח של רט"ג הוא המון דברים. עובד סוציאלי מול האוכלוסיה המקומית, הורה דואג לבעלי החיים והטבע, מארח מנומס וגם פסיכולוג לכל המטיילים, עובד נקיון לעת מצוא, מלווה את אנשי התשתיות (מקורות, חברת חשמל, מע"צ וכו`), מסמן שבילים, מקשר בין השטח למשרדי הממשלה השונים, הנציג בפועל של רשות העתיקות (הנציג הרשמי מגיע רק לפי בקשה מיוחדת של הפקח), איש קשר מול הצבא, מרצה אורח בצבא ובאקדמיה, מאייש תחנות מידע, מחלץ מטיילים, מסייע לאנשי אקדמיה במחקרים ועוד ועוד... " החלק הראשון (מאתמול) - http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1618624 החלק השני (מהיום) - http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1618624

motior

Member
../images/Emo45.gif

עם כמה תמונות יפות ואחת מכוערת (התמונה יפה, האובייקט מכוער) ולפחות סיפור אחד מסמר שיער

wranger

New member
אוו, בדיוק מצאתי קופסת אננס.

העוגה נראית מהממת. אני אנסה.

wranger

New member
אני לא איש של חרוז,

בטח לא כאן בתפוז, אבל ברשומה בכלל מדובר על חרוזים של צמידים, אוי, אני רעב, בא לי לאכול גמדים, וגם מגרד לי בעכוז. (wranger, 2009. בקרוב ספר חמשירים בחנויות)

Bezalel P

New member
פעם אהבתי להשתעשע בחמשירים

יש בהם משהו נעים למרות שלא פעם זה נראה נדוש על אותן מילים שוב ושוב לחרוש ברור לכל שמשורר כבר לא אהיה בחיים. (2010, P. בצלאל, בקרוב חוברת צביעה לילדים באמאזון)

wranger

New member
אוי, עכשיו אני רואה שטעיתי בשנה

מה זה משנה, לפחות לא טעיתי בעונה. העיקר שבחמשירים אני ממש גרוע, היי, הנה שדה חמניות זרוע, חבל שאין פה לנשנש איזה בננה. (טל, 2012, בקרוב סלט ישראלי בלי בצל בארומה)

wranger

New member
לא, מה פתאום טאגליינז.

מצד שני, אם פתאום היה נפתח שרשור חמשירים בנושא הבלוגיה, אולי הייתי שוקל את זה.

Bezalel P

New member
בננות מתאימות לכל העונות

בניגוד לתותים למשל, או תאנים שרק לימים ספורים נראים הצהובות הארוכות תמיד נמצאות ועבורי אישית הן בלתי נסבלות. (P, 2020, חקלאי לעת מצוא)

למעלה