כדאי לקרוא בבלוגיה 7.10.2009

חדשוטק

New member
כדאי לקרוא בבלוגיה 7.10.2009 ../images/Emo183.gif

הסוכה הפכה לשלולית. למה תמיד יורד גשם פתאום באמצע סוכות?

3 סוגי פרסומות בנושא המלחמה בסרטן

בארה"ב, צעיר חולה סרטן מוכר את שם המשתמש שלו בטוויטר כדי לעורר מודעות למחלה. בישראל, שלטי פרסום מטעם האגודה למלחמה בסרטן צצים ברחובות. ופרסומת אחת מברזיל תהפוך לכם את הבטן. המלחמה בסרטן: שלושה קרבות.

חדשוטק

New member
חסר תקדים: 6 רשומות טכנולוגיות ביום אחד

השלמת הפערים נהייתה קשה בשבוע עמוס בחדשות טריות, אז עדכנתי 6 פעמים ביום אחד: יישומון חדש בפייסבוק מאפשר לשוחח בשיחה קולית, אבל מי צריך את זה כשאפשר באותו מחיר לקבל גם וידאו? חברת אבטחה מזכירה לנו: גם בסקייפ יש הודעות מזוייפות על וירוסים שגורמות להם בעצמן; אינטל חשפה את הפיתוח המהפכני ביותר בתולדותיה: כבלים אופטיים שיאפשרו להעביר מאות גיגה-בייטים בשניות;

חשיבות המניין

בס"ד מועדים לשמחה לפני הרשומה שבו מדובר על חשיבות המניין, מרגישים משהו אחר שמתפללים, מברכים וכו' במניין במעמד ציבורי מאשר יחידים, זה שונה יש גם המלצות נחמדות בסוף הרשומה חדשוטק שמעתי גם הערב על הגשם שירד לפנות בוקר ובאמת לא נעים גשם בחג זה לא ברכה, הגשם צריך לרדת עוד 3 שבועות בערך אחרי שמבקשים את הגשמים ירד גשם זכור לי לפני 4 שנים בסוכות, לא תמיד יש גשם, הגשם עכשיו לא בעיתו צריכים לשוב ממעשינו כי יש הרבה קלקולים אצלינו. מלבד בלוגר שממליץ עליו, יש גם אתר שממליץ עליו והוא מחזק כדאי לצפות בו המלצה ראשונה: חשיבות המניין רשומה שכתבתי על אודות המושג מניין אי"ה אכתוב על זה שיר בקרוב בהמלצה השנייה:אתר שהבלוגר אסף הביא לידיעתנו הערב, ושמו:ישיבת רב פעלים ובו סרטונים שבו דורש הרב ליאור כחלון ראש ישיבה מחדרה חג שמח

seymore butts

New member
תהיה גבר, תהיה סמרטוט

רשומה משובחת מתוך הבלוג של רועי צזנה שעוסקת לכאורה בקנאה המנטרלת את החשיבה הרציונלית אך למעשה מציגה באור פסימי למדי את יחסי שני המינים.

Miss Smith

New member
אכן פוסט מעולה

ואם יורשה לי גם לך יש בלוג מפואר. יש לי טיפה בעיה לקרוא אותו צריך מסך מאד רחב...

לשונאי10

New member
הפרופ' עדה יונת זכתה בפרס נובל בכימיה, אבל

על הקשר בין פרסי נובל לבין צביעות ישראלית קִראו כאן:

למעלה