כדאי לקרוא בבלוגיה 8.11.2009

חדשוטק

New member
כדאי לקרוא בבלוגיה 8.11.2009 ../images/Emo133.gif

קדימה, להתעורר! לא להתעצל, השבוע לא יחכה לכם - הוא יתחיל איתכם או בלעדיכם. שבוע נפלא!
 
למה את חייבת לטוס דווקא עכשיו כשמצאתי אותך?

אני מלטפת לו את הלחי ומחייכת חיוך מפגר, ומר בחור מנשק אותי. שנתיים של פנטזיות על הרגע הזה ואני שיכורה מידי כדי לזכור שזה בכלל קרה, אבל אני בטוחה שזה היה נהדר. החברות יזכירו לי את זה אחר כך. מר בחור הלך. אוף למה הוא הלך? יוס מביא לי צ`ייסר ואני חוזרת למצב השמחה. אלכוהול זה דבר נהדר, לא? אחרי כמה זמן שיכול להיות כמה דקות ויכול להיות יותר משעה מדליקים את האורות ורומזים לנו לעוף הבייתה. אני מתעוררת אצל חברה שטענת שאני ממש יותר מידי ידידותית כשאני שיכורה. השלמתי פרטים שנשכחו מהזיכרון. כל מה שקרה מאז נראה לי קצת כמו סרט יותר מידי קיטשי.
 

seymore butts

New member
ממליץ ../images/Emo45.gifפוסט מעולה ומעורר מחשבות נוגות

למען הגילוי הנאות: הפוסט כולל המלצה על הבלוג שלי, אבל לא (רק) בגלל זה אני משבח אותו.
 

rulios

New member
מבוכי האהבה...

מי שאמר שלאהבה אין גיל סביר להניח שידע מה הוא אומר. בדומה לכל תחום בחיים, גם האהבה מורכבת מטעמו האישי של כל אחד ואחת. הרי לא תמיד מה שימצא חן בעיניי ימצא חן בעיני מישהו אחר וההיפך. דנה , רווקה בת 53 .... http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=1580538
 

motior

Member
בהתלבטות קשה

ההתלבטות היא כמובן האם אני יכול להרשות לעצמי לפרסם כאן את עצמי. כלומר, אני יודע שזה מותר ואף נהוג ועשיתי את זה לא פעם, אבל זה היה מזמן... בקיצור, כדי להפסיק להתלבט אעשה מעשה: כולכם מוזמנים לבקר בבלוג שלי ולקרוא על החוויות שלי מטיול שבת בנחל מערות. הרבה מידע שימושי לא ייצא מזה, אבל תוכלו לדעת (בין היתר) כמה שנים חי האדם הקדמון (רמז: הרבה) וכיצד ישראלים מצייתים למדריך.
 

סליפ

New member
מה שיותר כתום יותר בריא(או- סלט בטטות בצ'ילי)

כמה פעמים יוצא לכם להגיע למסעדה, לאכול מנה טעימה טעימה טעימה? וכמה מתוך אותן פעמים, העזתם לבקש את המתכון? וכמה מתוך אותן פעמים, אכן נתנו לכם את המתכון? כמעט אף פעם, הא? המתכון הבא הוא ניסיון לשחזור מנה מוצלחת במסעדה-
 
למעלה