גוגל הודיעה סוף-סוף על מטרתו האמיתית של ה"כרום" שלה, ומדורי הטכנולוגיה חוגגים. "מהלך מפתיע", "מייקרוסופט רועדת" ועוד ביטויים חסרי שחר ממלאים את YNET, NRG וקפטן אינטרנט. רק עבדכם הנאמן כנראה חושב שלא רק שמדובר ברעיון רע, אלא שהוא לא מפתיע כלל וכלל: אחרי 10 חודשים של איפוק, קבלו ניתוח מפורט של למה אמרתי לאחי בליל ההכרזה על דפדפן ה"כרום" 'זו מערכת הפעלה', ומה בדיוק אני חושב על ההמצאה הזו.
"אני חושב שמצאתי פאק בסיפור הבריאה. משהו שלא עלו עליו קודם, פאק משמעותי. כן, אני יודע, יש הרבה דברים שלא עולים בקנה אחד עם ההיגיון הבריא בסיפור הבריאה, אבל אני חושב שעליתי על חור גדול בעלילה שאף אחד עוד לא עלה עליו, ושעלול לשנות סדרי עולם של אנשים רבים. " http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1510040
בדרך כלל הוספתי קוראים ולא איבדתי, זה תלוי בסגנון וברוחב החיוך, וכדי לאתגר אותך, חפש את : נשיקות לוהטות, יש לי בולבול, ללקק את..., בנוסף לרשומת הישבנים שאהבת...
מוטב שהעמותות והרשויות יקחו את הכסף ויעשו בו משהו שבאמת יעזור - כי שום קמפיין הפחדה ושום תחרות כרזות בynet לא יעזרו במלחמה האבודה הזו. דוגמאות והרחבות - כאן.