כדאי לקרוא בבלוגיה, 9.1.2008

• פותח הנושא Oizys
  • פורסם בתאריך

Oizys

New member
כדאי לקרוא בבלוגיה, 9.1.2008

אני רואה שאני מדליקה פה את האור היום. לכבוד הוא לי. פוסט שעוסק, בין השאר, ב"גברים לא בשלים". קבלו טיזר: "מותק, אני לא מחכה לאף אחד, אני לא עושה גוד טיים לאף אחד. כי אין שום סיבה בעולם שאעשה זאת! למה שאחכה לגבר אידיוט שיבשיל בשעה שיש out there גברים 'בשלים', חכמים, טובי-לב, שלא יחרטטו אותי עם היעדר הבשלות שלהם?" http://www.tapuz.co.il/blog/previewEntry.asp?EntryId=1168410&blogid=69117

SilentMike

New member
אם הסטודנטים נכנסים לכיתה תחת צווים הם נמושות

. (הכנסתי את זה בטעות בשירשור של היום הלא נכון)

דנטל

New member
מאוד פשוט

כמו שמכינים ריבת תפוזים, אבל מוסיפים כינור גדול בשביל הסינים
.
אחלה רשומה!

קבלי מתכון של סבתא שלי

1 קילו תפוזים 1 קילו סוכר חצי כפית ג"נגר טחון חצי לימון במזלג מחוררים את התפוז מכמה צד דים שמים בקערה עם מים קרים לשעה ושופכים שמים בסיר כבד ועבה את התפוזים הסוכר הגינגר ו4 כסות מים מביאים לרתיחה ומעבירים ללהבה הכי נמוכה שיש למספר שעות אין לערבב את הריב עם כף[זה מחמצן אותה] מידי פעם מטלטלים את הסיר לכוון המרכז ועם ף מסירים את הכסף כאשר הכל מצטמצם שמים את חצי הלימון הסחוט ולא מערבביאם אלא מטלטלים לעוד כחצי שעה לוקחים בכפית מעט מהריבה לתוך צלוחית קרה הריבה מוכנה כאשר חורצים קו והכל נשאר במקומו[השביל שיצרנו מעקרים צנצנת מכניסים צנצנת לתנור קר 100 מעלות לשעה מוציאים מניחים על נייר עיתון כדי שלא תתפוצץ כאשר הריבה מוכנה יוצקים לצנצנת את הריבה החמה וסוגרים בתיאבון טיפ כאשר מכינים ריבות מפירות כתומים שמים רק גיגנר טחון ולא קינמון וציפורן בניגוד לשאר הריבות על מנת לשמור שהריבה לא תתקלקל אין להכניס את אותה כפית פעמיים לצנצנת ובטח לא להחזיר ריבה שנשארה נההגשה חזרה לצנצנת יוצא מעדן

כתבה שמשכה את תשומת ליבי הערב בבלוגיה.

בס"ד ערב טוב הערב בשוטטתי באינטרנט מצאתי כתבה על הפגנת הקואליצה הסביבתית בעקבות המפגע הסביבתי ברמת חובב שכבר שנים מדברים על זה ודבר לא נעשה עד היום, והם מאשימים גוף מסויים וכל זה בכתבה בבלוג: המשרד להגנת הסביבה מסתיר את דו"ח רמת חובב

L a b a m b a

New member
LG 15 ממשיך לעדכן ולהתעדכן..

שלום לכל ההמונים, כאן לה - במבה מדווחת מהשטח! התאונות לא מפסיקות לקטוף את נהגי ישראל, הקסאמים לא מפסיקים ליפול על שדרות, בוש מגיע לישראל בפעם הראשונה, משבר החינוך באוניברסיטאות לא נגמר אבל כל זה לא משנה את החדשות המרעישות של השבוע! LG-15 חוזרים לעדכן! - קומיקסים ודברים משעשעים. - תמונות מרגשות. - תחרות ציורים של הקופיף הסגול. - וכי 10,000 לא טועים! http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1168988

למעלה