קנלוני בשר../images/Emo140.gif
החומרים הדרושים: חב` קנלוני ללא צורך בבישול מוקדם 500 גרם בשר בקר טחון 1 קופסת שימורים עגבניות מקולפות 1 בצל קצוץ 2 שיני שום 4 כפות שמן זית 1/3 כוס מים לרוטב 1/3 כוס מים לבשר מלח/פלפל ½ כפית קינמון שמיר כפית סוכר אופן ההכנה: 1. מחממים מחבת עם שמן זית , מטגנים את הבצל עד ההזהבה מוסיפים שיני שום קטושים, מוסיפים את קופ` שימורי העגבניות ומערבבים ומוסיפים מים וסוכר אחרי כ 10 דקות מכבים את האש . 2. במחבת נוספת מחוממת מראש מעבירים את הבשר מערבבים, מוסיפים מים ,שמיר, מלח ,פלפל, קינמון ומערבבים . ממשיכים לטגן עד שהבשר מוכן למשך 8-9 דקות ומצננים כ 10 דקות. 3. ממלאים את הקנלוני בבשר ומעבירים לתבנית ומכסים ברוטב העגבניות 4.ניתן לפזר מעל גבינה (לגרסה הלא כשירה) 5. אופים בתנור בחופ בינוני למשך 25-30 דקות עד שהקנלוני מתרכך. 6. בתיאבון. מקור: אישי