כדאי לקרוא בבלוגיה 9.3.2010

הקדישו לי ואני מקדישה- אישה.

http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1655910 יום האישה ואמא אחת ויחידה שלימדה אותי להיות... אישה אישה אישה...
 

חדשוטק

New member
הטכנובלוג היומי

נוקיה מתכננת לנו טלפונים שיטעינו את עצמם כמו השעונים של רולקס; בהודו יצא היום טלפון זול עם אפשרות לחיבור סוללת AAA רגילה לתגבור; ושערוריית הגנת המשחקים הדרקונית מגיעה לשיא: האקרים תקפו את שרתי יוביסופט, והרוכשים החוקיים ננעלו מחוץ למשחק בעוד הפיראטים חוגגים!
 

Brandon Roy

New member
לומדים "לאכול" את האח הגדול

למרות שזה נראה כאילו הריאליטי היה פה מאז ומתמיד, הוא בסך הכול ז'אנר צעיר למדי בנוף הטלויזיה הישראלית. כמו כל דבר חדש, לומדים להכיר אותו, לגעת בו ולבסוף גם להגיב אליו. הקהל הישראלי עשה כברת דרך לא קטנה בדבר הבנת הריאליטי שנחת עליו משום מקום, וניתן לומר שעקומת ההתשפרות שלו רק גוברת תאוצה. http://www.tapuz.co.il/blog/userblog.asp?foldername=integrity7
 

CooknBake

New member
../images/Emo39.gif כדורי בשר עם אפונה וארטישוק ירושלמי

מתכון קליל לארוחת צהריים טעימה. כאן
 
סרטים זוכי אוסקר... בפרסומות!

מחוות לסרטים מפורסמים אינם דבר חריג בנוף הפרסום בארץ ובעולם. לא מעט פרסומות הן למעשה שחזורים או פארודיות על סצינות קלאסיות, במדויק או תוך שינוי מכוון של פרטים קטנים, והתוצאה בדרך כלל משעשעת וחביבה. אז בעוד כולם מסכמים את טקס האוסקר ה-82 מאמש, מנתחים את השמלות ומעלים תיאוריות קונספירציה אנטי-ישראליות ואנטי-ג'יימס-קמרון, בואו ניזכר בכמה סרטים זוכי אוסקר לאורך ההיסטוריה, שנכנסו לכולנו ללב, לזכרונות - ולמשרדי הפרסום.
 

בּני

New member
הפרדס

נסיון ראשון לפרסם משהו שלא קשור לסרטן
סיפור קצר ""אמא מה זה?" צעק הילד הקטן בכיסא לפני כשהוא מושך בחולצה של אימו על מנת למשוך את תשומת ליבה ומצביע אל עבר החלון. "זה תפוזים" ענתה האם בקול מתוק, קול ששמור רק לילדים. הפסקתי לקרוא, הרמתי את הראש מהספר כי תמיד אהבתי לראות פרדס אחרי הגשם והבטתי החוצה דרך החלון, עצי האפרסק צעקו לעברי עמוסי פרי של תחילת הקיץ, הסתכלתי לאחור ולפנים אבל כל מה שיכולתי לראות היו עצי אפרסק, חייכתי לעצמי וחזרתי לקרוא."
 

ira m

New member
קנלוני בשר../images/Emo140.gif

החומרים הדרושים: חב` קנלוני ללא צורך בבישול מוקדם 500 גרם בשר בקר טחון 1 קופסת שימורים עגבניות מקולפות 1 בצל קצוץ 2 שיני שום 4 כפות שמן זית 1/3 כוס מים לרוטב 1/3 כוס מים לבשר מלח/פלפל ½ כפית קינמון שמיר כפית סוכר אופן ההכנה: 1. מחממים מחבת עם שמן זית , מטגנים את הבצל עד ההזהבה מוסיפים שיני שום קטושים, מוסיפים את קופ` שימורי העגבניות ומערבבים ומוסיפים מים וסוכר אחרי כ 10 דקות מכבים את האש . 2. במחבת נוספת מחוממת מראש מעבירים את הבשר מערבבים, מוסיפים מים ,שמיר, מלח ,פלפל, קינמון ומערבבים . ממשיכים לטגן עד שהבשר מוכן למשך 8-9 דקות ומצננים כ 10 דקות. 3. ממלאים את הקנלוני בבשר ומעבירים לתבנית ומכסים ברוטב העגבניות 4.ניתן לפזר מעל גבינה (לגרסה הלא כשירה) 5. אופים בתנור בחופ בינוני למשך 25-30 דקות עד שהקנלוני מתרכך. 6. בתיאבון. מקור: אישי
 
למעלה