כדאי לקרוא בבלוגיה-
25.1.11

newKiticat

New member
כדאי לקרוא בבלוגיה- ../images/Emo202.gif25.1.11

יום שלישי- פעמיים כי טוב.

newKiticat

New member
מאפינס קקאו עם שוקולד לבן

וזה מושחת כמו שזה נשמע, אבל קל קל קל להכנה. כשרוצים להכין מאפינס כדי לשפר מצב רוח של חברה, או כשהאורחים הודיעו שיהיו אצלכם בעוד 30 דקות, או סתם בשביל לחמם את הלב ואת הבית בערב חורף קר- עם ליבה של שוקולד לבן שנמסה... זה המתכון המושלם. מינימום עבודה, מקסימום תוצאות. כמה קלוריות (או נקודות שומרי משקל) זה יעלה לכם? התשובות בבלוג.

עינבלית

New member
המחלה הכי קשה

היא האטימות והטיפשות. והיא טמונה במילים "שלא נדע". אילו היינו יודעים, היינו מבינים שאין קשר בין מילה למחלות.

אני מצטטת מתוך מחקרים שפורסמו

במיטב העיתונות המקומית והזרה. אז כולם טיפשים ומטומטמים,רק את חכמה...

עינבלית

New member
ביקשת מחקרים וציטוטים- קבלי קישורים

המלצת ארגון הבריאות הקנדי, האמריקאי ועוד להמנע מברית מילה, והכרה כי לא נמצא קשר מוכח בין הניתוח המיותר למניעת מחלות. מאמר נגד ברית מילה (נראה אותך קוראת את זה!) ובנוגע למחקר שהוכיח שאיידס נמנע ע"י מילה - אנאט קראי את המאמר הזה: האם ברית מילה מונעת איידס אחרי שתקראי את כולם, נדבר.

עינבלית

New member
ולפיכך אין את מביעה דיעה (כי דיעה אפשר לשנות)

אלא הצהרה. זוהי אמונתך ואני מקבלת את זה. אבל בבקשה אל תאמרי שאלו שאינם מאמינים באמונותייך אומללים. כבר אמרו חכמים "איש באמונתו יחיה".

בהחלט,דעה אפשר לשנות,אבל

לא אשנה את דעתי,כפי שאת לא תשני את דעתך. מתי והיכן אמרתי ש"הם אומללים"? אני רק מזהירה על הסכנות הבריאותיות האורבות לערלים,ואני עושה זאת מתוך דאגה אמתית,זה הכל.

למעלה