כדאי לקרוא בבלוגיה

חדשוטק

New member
בלוג הטכנולוגיה - יום לפני המבול

זהו - מחר בלילה הטיסה לגרמניה, שאחריה החיים מתחלקים לשניים. מה יהיה אחרי אני עוד לא יודע, אבל מה שיש לפני לא כדאי לכם להחמיץ: תביעה ייצוגית: גוגל מנצלת את מנוע הפרסום שלה להכנסת רווחים על חשבון חברות גדולות המשתמשות בשירות; מייקרוסופט נאלצה להקדים את עדכון האבטחה החודשי בגלל פירצה גדולה המאפשרת גניבת סיסמאות והדבקת מחשבים "שכנים" ברשת; ולקראת הטיסה - מתניה מוזס מצטרף לצוות "חדשוטק", ובמאמר הראשון שלו עוסק בתוכנות חינמיות לתחזוקת המחשב. קריאה מהנה, וניפגש מהצד השני של הלילה ליום אחרון בארץ!

כדאי לקרוא הלילה

בס"ד לילה טוב לכם לפני דקות מעטות פרסמתי מחרוזת שירים חדש על נח והמבול, אתם מוזמנים לקרוא את הרשומות שברוך השם ביומיים האחרונים כתבתי אותם, לילה טוב. לקריאה:תיבת נח והמבול-מחרוזת שירים

חדשוטק

New member
או, סוף-כל-סוף!

נראה לי אני אשמור את זה ואקרא מחר בבוקר בזמן הטיסה...

חדשוטק

New member
מרתון רשומות לפני הטיסה בבלוג הטכנולוגיה

זהו. מחר ב-6 בבוקר ההמראה מבן-גוריון. אז קבלו את הרשומות (ויהיו הערב עוד) של מרתון הפרידה (הלא סופית) של בלוג הטכנולוגיה בתפוז: מייקרוסופט הוציאה אתמול עדכון למערכת ההפעלה שיצאה רק היום; בית משפט בקנדה קבע: קישור למאמר משמיץ איננו הוצאת דיבה; תלמיד ניו-יורקי הורחק מבית ספרו ויועמד לדין על כך שיידע את המנהל בפרצת אבטחה;

musichunter85

New member
שרביט ה"דברים שלא ידעתם" ופרידה מארץ מכורתי

ערב טוב לכם. הערב (כן, אני יודע שבחדשוטק כבר פמפמתי את זה מספיק, אבל עדיין, חייבים להזכיר את זה) הוא הערב האחרון שלי בארץ. מחר אני ממריא לעשרה חודשי שליחות במינכן. אז לפני הטיסה, קבלו את השרביט שלי (דברים שלא ידעתם עלי), פלוס פרידה (לא מוחלטת) מהארץ.

למעלה