כדאי לקרוא בלוגיה 30.9

כדאי וחשוב מאוד לקרוא בבלוג.

אולי עכשיו זה לא כל כך בכותרות הנושא של הנהיגה בשכרות, אך למרבה הצער, אותם צעירים שנוהגים לא לכולם יש שיקול דעת רציני, הם מזלזלים באומרם לא נורא אשתה בירה פה בירה שם, הם עדיין לא למדו לקח, בסוף הנושא בשם "אם שותים לא נוהגים", יש קישור למקור של הנושא באתר מאדדוג, בחורה מטקסס בשם ז'קלין סבורידו שלמעשה הלכו חייה, היא נכוותה קשות בגלל התאונה של הנהג הרשלן השיכור, שהתנגש במכונית שבא היא וחבריה חזרו מאיזה בילוי, כתוצאה מההתנגשות מיכל הדלק במכונית התפוצץ, שניים מחבריה ניספו והיא נלכדה באש אך יצאה חייה, מומלץ לא לראות את התמונות שלה אחרי התאונה זה מחריד מאוד, יש לי שירים וציורי מסר, אך אינני רוצה לערבב את זה יחד עם זה, כי זה כואב, וגם לא מוסרי שאעשה זאת. הקישור לכתבה בבלוג:מסר- מי ששותה חובה למנוע ממנו לנהוג בכל מחיר.

saar85

New member
בלוג חדש על חיים ועבודה בארה"ב

מה קורה אנשים? עקב נסיעתי הקרובה לעבוד בארה"ב (ניו אורלינס) החלטתי לפתוח בלוג על הנושא. אתם מוזמנים להיכנס

wranger

New member
זוכר את גוזלן, מבאר יעקב?

אז נכון, זה לא קשור אליו, ונכון שזה נושא חשוב שכדאי לקרוא, ובאמת יופי שהפעם גם נתת קישור (אם כי עדיף לרשומה עצמה ולא לבלוג, אבל נו, לא משנה) - אבל להודעות כאלה יש מקום נהדר, שקוראים לו "כדאי לקרוא בבלוגיה", וצריך פשוט למצוא את השרשור הזה, עם התאריך הכי קרוב (בדרך כלל של אותו יום, לפעמים גם התאריך של יום או יומיים קודם לכן), להקליק על "הוספת תגובה" ולכתוב את ההמלצה שלך שם. בסדר? אותו דבר כמו שעשית, רק עם "הוספת תגובה" לשרשור הרלוונטי - במקום "הוספת הודעה". כדאי לך! כולם עושים את זה! זה יגרום לך להרגיש טוב! בוא תנסה! הבנות ימותו עליך! אגב, כבר דיברנו על זה פעם. עם גוזלן, והכל.

ע ל ו מ ה

New member
איך? איך בצלאל יצא לחופש ולא מינה כחול מחליף?

עכשיו אנחנו תקועים עם ים של הודעות בודדות שלא מתחשבות, ודיוני הפורום, כולל "כדאי לקרוא היום" אוטוטו יהיו בדף השלישי...

suki da yo

New member
../images/Emo24.gif

סתם כי אני רוצה להצטרך לgrouphug.. אני ממילא לא פה מספיק בשביל לראות הודעות בודדות.. עוד שבוע אני חוזרת...

ברני8

New member
וזה הבלוג שלי ../images/Emo13.gif../images/Emo70.gif

http://www.tapuz.co.il/blog/manageBlog.asp

ShiRaN faY D

New member
סרטן כחיית מחמד.

לאור הדרישה לפרסמה שוב. נעניתי לחיוב כמובן..יש כאלה אשר טוענים שלא הייתי צריך לפרסם משהו חדש לאחר הרשומה הזו לפחות שבוע. :) אופטימיות והמון. שבוע נפלא וחג שמח. http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=1090617

mishmushim

New member
../images/Emo41.gifהמילון הרפואי החדש! עכשיו בחינם!

כמה פעמים בחיים נתקלתם בתופעות מוזרות התוקפות את האנשים סביבכם ולא יכלתם להצביע במדיוק על הבעיה? כל יום! לכן - הינה לפניכם מילון רפואי חדש שיעזור לכם!

למעלה