כדאי לקרוא בלוגיה 5.10.2009

חדשוטק

New member
כדאי לקרוא בלוגיה 5.10.2009 ../images/Emo13.gif

האושפיז להיום: יעקב. האדם שכבר מלידתו סימן את אחיו כמטרה. האדם הראשון שהתעקש על עקרון "תורתו אומנותו" בזמן שאחיו צד מזון ואמא מבשלת אותו. הבן האהוב על אמא. התחמן ששכנע את אחיו למכור לו את מעמדו תמורת תבשיל אדמדם. זה שהתגנב לחדרו של אביו העיוור ובפעלול מתוכחם קיבל את ברכת אחיו. האדם שהאוייב מספר אחת שלו היה אחיו. הראשון שהתנבא בחלום (בערך). ביגמיסט ידוע. הגבר שנשותיו רבו על מיטתו. תמשיכו לבד, אני נרדם פה.

חדשוטק

New member
עדכון יומי עמוס מבלוג הטכנולוגיה

הטכנולוגי חוזר לפעילות עם חמש רשומות ביום אחד (צריך להשלים פערים, אתם יודעים): חלונות ויסטה רואה את הסוף: ירידה ראשונה באחוז השימוש במערכת ההפעלה הכושלת; זה דווקא לא רעיון של גוגל: סטודנטים מג'ורג'יה הציגו מפת גוגל עם וידאו חי של כבישים ואירועים; הצליל נכנס לטרנד: אחרי שלושים שנה ללא שדרוג משמעותי, הוצג הרמקול העתידני: דק, שקוף, ונדבק למסך;

mamachka

New member
אמא גאה!../images/Emo95.gif

אני בטוחה שכולם יודעים מה קורה כשיש שלושה מתחרים פוטנציאלים ושלוש אמהות גאות אחת יותר מהשניה. כן, נכון, השוואות-השוואות-השוואות.

wranger

New member
שיר וקינמון

לילה, אמצע הלילה, ואני חייב ללכת לישון כי אני מתעורר בעוד שלוש וחצי שעות. לא יודע מה נכנס בי ככה, לכתוב. גם לא יצא פוסט מי יודע מה לטעמי, ובדרך כלל אני מעדיף שלא להמליץ על הפוסטים הלא מי יודע מה של עצמי, אבל הפעם אולי כן. למה לא? אולי יתברר שאני טועה, ודווקא היה שווה לשבת חצי לילה במקום לישון - ולכתוב. (בעצם, לא משנה מה יצא. לשבת חצי לילה במקום לישון - ולכתוב? שווה. לגמרי שווה.)

DAN1EL

New member
ראיון עם Anne of green gables ../images/Emo97.gif

ראיון שערכתי עם הבלוגרית Anne of green gables ופרסמתי בבלוג שלי: http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1556481 מהנושאים שהועלו ונידונו: אהבת הקריאה, השפעתם העתידית והנוכחית של הבלוגרים על הוצאות הספרים, הבעייתיות שבסקירת ספרים שנתקבלו מתפוז ועוד.

motior

Member
פרחים באוגוסט?

כן, אם הם במערב ארה"ב (רצוי בהרים גבוהים) קראו בבלוג של עננת - ובאמת הגיע הזמן להחליף את תמונת היום...

siv30

New member
תפוז לא מה שחשבתם (חלק א')

http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=1560811 אני מכירה את הטענות האלה ואתם? נראה את תפוז מקדמים את המאמר הרציני הזה ולא את כל הפלצנים מלחכי הפינכה שמסבירים לנו באגורה מה הם טרולים ברשת או איך לקדם את הבלוג שלנו...

פל

New member
הודו - חולמים? אוהבים? סתם מתעניינים?

שני בני 50+ הצטרפנו למסע בהודו ביחד עם בתנו שטיילה שם לאחר הצבא. במהלך המסע ניהלתי יומן. בואו הצטרפו למסע לחצי היבשת שיש בה הכל - שלגים ומדבריות, עשירים מאוד ועניים מרודים, ערים וכפרים, ריחות וצבעים. סידרת רשומות שלי. המסע להודו

Purple Mushroom

New member
כדאי לקרוא:על סרט הטלויזיה"אני קצת מדוכא ו...

קודם כל תגובה לתוכן ההודעה:
. כפי שאתה מציג כך את יעקב אבינו, ישראל, לא פלא שהצאצאים שלו מתנהגים כך כיום , ולאורך ההיסטוריה. אגב, עלילת התורה (והתנ"ך) מאוד מאוד מעניינת ומרתקת. עכשיו לפירסום הרשומה שלי : בתאריך ה 28.9.2009, יום שני בלילה, בין 23:30 לחצות. שודר לראשונה סרט הטלויזיה : "אני קצת מדוכא ולפעמים בהיי" גם בהשתתפותי. בערוץ 2, במסגרת יוצרים עם קשת , ועמותת "אנוש" בתל-אביב (השתתפו גם חברים-שחקנים מגבעתיים, יפו וחולון) הבאתי לסרט 2 תכנים. : כתיבה בבלוג ב-
, ופרוייקט חיבוק חינם
=] אני מצטער שלא הספקתי לפרסם את השידור לפני גם כאן. מקווה שיהיה שידור חוזר למי שמעוניין לראות, ו... לקרוא את הבלוג שלי, ברשומה הזאת, הקודמות לה, ובכלל. בתוך הרשומה יש קישור לרשומה המקורית המלאה (בלי עריכה) שהוצגה בסרט. התוכן הראשוני מבחינה כרונולוגית, שמופיע לאורך כל הסרט, כמעט מההתחלה, עד כמעט הסוף (אחרי הכתוביות) הוא פרוייקט חיבוק חינם, שלפירסום שלו באינטרנט יש קשר לבלוגיה, מלפני 3 שנים, בפורום הבלוגים הישן בתפוז
, בתחילת אוקטובר 2006, שעוד אורי היה מנהל הבלוגיה אז (במשך איזה יותר משנתיים, אאל"ט). קריאה מהנה. נ.ב: אני סלב (אמן-שחקן), הופעתי בטלויזיה , ואני מבקש כניסות לבלוג בהתאם (לפחות 35 כניסות לרשומה, עד יום שבת). שיהיה שבוע טוב, חתימה למטה
=]

להעיר את המתים

מדי כמה חודשים אנחנו שומעים על נהג משאית שהרג משפחה שלמה ומזדעזעים. אחרי בירור, לא ארוך במיוחד, מגלים שלאותו נהג יש 119 עבירות תנועה. מסוכנות "יותר" או "פחות". נשאלת השאלה - כמה עבירות תנועה צריך לעשות נהג על מנת למלא בית קברות שלם? לבית המשפט הפיתרונים, ראו בעמוד 119 של דו"ח המשפט. http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=1560765

למעלה