כדאי לקרוא מערכת המשפט על האש

mukk jsa

New member
כדאי לקרוא מערכת המשפט על האש ../images/Emo88.gif ../images/Emo63.gif

סיפור בהמשכים של פילוביץ שחף ממקימי פורום צלילה ואיכה"ס ומנהלו בפועל עד להשבוע הזה. הסיפור התחיל בעקבות מותו הטרגי של דורי אברבאנל ז"ל בתאונת צלילה באילת ב 10 במרץ 2001 ומשפחתו עדיין לא קיבלה את נסיבות ומסקנות הדוח שלא נדבר על תיק החקירה שמתגלגל לו במערכת המשפט הישראלי. כדאי לקרוא תחושתי שזה הולך להיות סיפור השנה....ללא צנזורה.. חסידי קותי.. תגובת משפחת אברבאנל - עמי ואהובה אברבאנל.. mukk jsa.

mukk jsa

New member
כדאי לקרוא המשך.. ../images/Emo44.gif

חופש הביטוי חופש המידע יש דבר כזה ואם כן האם יש איזון בין שתי המחנות בענף הצלילה לדברי פילוביץ שחף המחנות הם חסידי קותי וחסידי פ"ש שלמעשה יוצר המחנות היה לא אחר מקותי עצמו בהודעה אומללה אחת. המשפחה פונה בצר לה לרשות הצלילה מספר פעמים ורק בחודש יולי 2001 מנכל רשות הצלילה שלח מכתב ראשון.. שבעקבותיו המשפחה זומנה למשרדי הרשות אבל דוח לא קיבלה.. לקרוא ולהבין. mukk jsa/

pilovich shahaf

New member
אני מודה ל- mukk jsa /צולל חדש..

תודה שידעת אותי במהלך זה, לא חשבתי על זה. אני אמשיך ואשמיע את קולי בכל מקום, פורום, עד שמשפחת אברבאנל תקבל את הדוח´ בכלל ושמדיניות והשיטה שבמשרד המדע תרבות וספורט/מנהל רשות הספורט-רשות הצלילה תשתנה בפרט, גם אם זה יעלה לי במחיר אישי יותר מעכשיו,וכל מי שעיניו בראשו יודע באיזה מדינה הוא חי...!! וכל אחד יעשה את מה שהוא חושב לעשות:- לטמון את ראשו בחול, להיות אחד מ-3 הקופים, או להצטרף למאבק ולחתום על עצומת המשפחה לקבלת הדוח´. חשוב לדעת היכן עומד תיק החקירה מב"ט 11/01 משטרת אילת. מבחן התוצאה. פילוביץ שחף. פ"ש.

mukk jsa

New member
פילוביץ מאבך הוא גם מאבקנו..

אך דרכך לא תמיד דרכנו תשתדל ללמוד להקשיב לאחרים. mukk jsa.

למעלה