כדאי לקרוא מערכת המשפט על האש

mukk jsa

New member
כדאי לקרוא מערכת המשפט על האש ../images/Emo88.gif ../images/Emo63.gif

סיפור בהמשכים של פילוביץ שחף ממקימי פורום צלילה ואיכה"ס ומנהלו בפועל עד להשבוע הזה. הסיפור התחיל בעקבות מותו הטרגי של דורי אברבאנל ז"ל בתאונת צלילה באילת ב 10 במרץ 2001 ומשפחתו עדיין לא קיבלה את נסיבות ומסקנות הדוח שלא נדבר על תיק החקירה שמתגלגל לו במערכת המשפט הישראלי. כדאי לקרוא תחושתי שזה הולך להיות סיפור השנה.... ללא צנזורה .. חסידי קותי.. תגובת משפחת אברבאנל - עמי ואהובה אברבאנל.. mukk jsa.

mukk jsa

New member
כדאי לקרוא המשך.. ../images/Emo88.gif ../images/Emo63.gif

פילוביץ מדבר אך ורק על שינוי המדיניות והשיטה בענף הצלילה האם זה לא מוכר לנו מענפים אחרים כמו זיהום המים קריסת מערכות הניקוז מערכת החינוך אולי הבטחון מאוד מענין כיצד פ"ש מציג זאת.. רוצחי צוללים ! משפחת אברבאנל הנציחה את זכרו של דורי ז"ל כשהקימה אתר לזכרו WWW.DORI61.COM שצוללת מזועזעת בשם חיננית מפורום צלילה בקרה בו ושאלה שאלה.. ועל זאת פילוביץ כותב הכלבים נובחים והשיירה עוברת..היות ודוח דודו שיק נקבר נעלם נגנז או לא היה והמערכת נוהגת וממשיכה לטייח ושוב לטענתו של פ"ש.. לקרוא ולהבין. mukk jsa.

אבנר29

New member
קשרים הון ופוליטיקה

שלום לכולם אני אחד מאלה שקיבלו באן על כך שהלכו נגד הזרם הכללי בפורום הצלילה כפי שהובא כאן בכל הקישורים אנני בא להגן או להסביר את עמדתי ועמדת חברי לבאן בפורום צלילה אולם שאלה לי אלכם האם לפי דעתכם המלומדת פורום כלשהוא באינטרנט יכול לאסור את חופש הביטוי של חבריו אם הנושא המדובר הינו בתחום עיסוקו של הפורום ואם אין פגיעה בתקנון הפורומים והשפה שננקטת הינה שפה נקיה שאלה זו הינה א. כללית ב. אני קושר אותה לכל השרשורים והדיונים בפורום צלילה שהובאו כאן והאם לפי דעתכם לא היה להם מקום שם אודה מאד להתיחסותכם ותשובתכם אבנר29

mukk jsa

New member
סימן לשתיקה כהודיה..

תגובה לשאלתך לא קבלת גם בפורום זה. mukk jsa.

למעלה