כדאי לקרוא מערכת המשפט על האש

mukk jsa

New member
כדאי לקרוא מערכת המשפט על האש ../images/Emo88.gif ../images/Emo63.gif

סיפור בהמשכים של פילוביץ שחף ממקימי פורום צלילה ואיכה"ס ומנהלו בפועל עד להשבוע הזה. הסיפור התחיל בעקבות מותו הטרגי של דורי אברבאנל ז"ל בתאונת צלילה באילת ב 10 במרץ 2001 ומשפחתו עדיין לא קיבלה את נסיבות ומסקנות הדוח שלא נדבר על תיק החקירה שמתגלגל לו במערכת המשפט הישראלי. כדאי לקרוא תחושתי שזה הולך להיות סיפור השנה.... ללא צנזורה חסידי קותי.. תגובת משפחת אברבאנל - עמי ואהובה אברבאנל.. mukk jsa.

shaio

New member
ושאלה לאחר קריאה שלישית

האם השערוריה של אי-גילוי דו"ח החקירה למשפחה טופלה מתישהו בכלים משפטיים? נראה שיש מה לעשות! (אינני עו"ד)

mukk jsa

New member
לשאלתך אנא פנה ל... ../images/Emo56.gif

לעמי אברבאנל אביו של דורי ז"ל לפלאפון מספר 745 505 053 המספר נתן על ידי פ"ש בפורום צלילה באישור המשפחה. תתקשר ותקבל תשובות לכל שאלותיך. mukk jsa/

shaio

New member
זו לא היתה שאלה בעצם

אלא דרבון לשקול פעולה משפטית.

pilovich shahaf

New member
shaio שבוע טוב...... ../images/Emo51.gif

על הדירבון לשקול פעולה משפטית, לידיעתך:- משפחת אברבאנל שכרה את שירותיו של עו"ד "שמואל צנג" מת"א- מיד אחרי התאונה הטרגית, המזויעה וחסרת כל פרופורציה אחרת שאני מכיר, והכי גרוע שהמדיניות והשיטה עושים הכל לטייח ,למשוך את הזמן......כמו עם שאר תיקי החקירה הפתוחים בתאונות צלילה אחרות שהסתיימו "במוות בכלל או בצמח"בפרט !! כמו שאמר לי אישית:- מנהל מינהל רשות הספורט ד"ר שוקי דקל, בפגישה בארבע עיניים, ..ציטוט " האם אתה [אני] רוצה להרוג את השומר או לאכול את הענבים"..סוף ציטוט משאלתו, עניתי לו...ציטוט " ד"ר שוקי דקל אתה במיקרה "פלח" כי אם לא, אני כן- וענבים לא יכולים להיות בכרם שלמעלה מ-30 שנה גם מתוקים וגם ריוחיים, לכל היותר- במידה ואכן יהיו ענבים הם יהיו באושים..." סוף ציטוט מתשובתי אליו. לכן "שאיו" ידידי, כמו כל דבר במדינה בכלל ותיקי חקירה בפרט הכל נימצא בידי היועצים המשפטיים, פרקליטות, מסדורונות בתי המשפט, אבל שאלה לי אליך :- אם חקירת המשטרה הסתיימה והתיק עבר לפקליטות מחוז דרום, מדוע המשפחה-ההורים, האחות לא יכולים לקבל את דוח´ בדיקת הרשות לצלילה-במשרד המת"ס כגוף מיקצועי-רשמי ולא כגוף חוקר-המשטרה חוקרת, האם יש לך מושג למה
שים לב לדיווח שדיוחתי על עידכון מצב לגבי התפתחות והיכן עומדת החקירה, שים לב לתאריך וכמה זמן עבר מהתאונה..!! אין חדש תחת......
מבחן התוצאה. פילוביץ שחף.

shaio

New member
עוה"ד המלומד של המשפחה

הוא מן הסתם מעולה, והוא מן הסתם הסביר לה שבאפשרותה לפנות לבית-המשפט ולדרוש את חשיפת הדו"ח.

mukk jsa

New member
הצדק עמך מלומדי הצעיר..

מהמעט הידוע לי אכן בימים אלה מוגשת עתירה שכזאת. mukk jsa.

למעלה