כדאי לקרוא 25.9.08

קידום עונש המוות בישראל

רוז פיזם כבר מתה ואין מה לעשות, אבל רוצחיה עדיין חיים. עכשיו הזמן להפעיל לחץ להוצאתם להורג של הסבא והאמא. כיתבו גם אתם רשומה לקידום עונש המוות בישראל.

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifחלום שחלמתי../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

הפוסט הראשון שלי
http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1330317

הזמן עובר! מה הספקנו?

אם לא מעניין אתכם עוד חפירות של נערה שעדיין לא בת 18 אבל ממש קרובה לגיל ועדיין מחפשת את עצמה אז לא כדאי להכנס !! אני צריכה לשכנע פה למה כדי להכנס לאא?? אז בלי שכנועים ובלי איומים ובלי בקשותת !! כנססססססססססססססססססססססססססססססווווווווווווווווווווווווווווווו, בבקשהההההההההההההההההה, אני מענייננננננננננת, אני חמודה, אני חכממהה , כדאי לכם לקרוואא , זה יהיה הדבר הכי טוב שתעשוו כל חייכם להכנס לבלוג שלי ולקרוא מה כתבתי כי זה מענייין מאווווווווווווווווווווווווד!! :) יאללה זרמו לבלוגיי

ביום שהתחילו עם העולמות החדשים ידעתי

שזה צעד שיגרור תלונות בגלל חשיפת כל הפרטים האישיים של גולשי תפוז. הסיבה שתפוז עשו שברירת המחדל תהיה פרטים חשופים היא מכיוון שאם זה היה הפוך אף אחד כנראה לא היה שם לב לשינוי. תפוז רוצים לתת מכת נוק-אאוט לדה מרקר ועושים את זה על חשבוננו.

היום שנברא העולם

בס"ד אחר צהריים טובים היום כ"ה באלול היום העולם בן 5769 שנה לכבוד יום זה כתבתי אחר הצהריים שיר חדש לקריאת השיר המיוחד:יום הבריאה

לאידיאולוגיה הרומנטית יש קורבנות

פנינה רוזנבלום ומשה חיים התגרשו. רמי קליינשטיין וריטה התגרשו. אורנה ומשה דץ התגרשו. על משמעות המושג `מונוגמיה` בעידן המודרני ועל אי הוודאות שיש כיום לגבי יחסים ומוסד הנישואים.

mamaWitch

New member
שנה טובה: גלויות שיצרתי לשימושכם, בבלוג שלי

אתם מוזמנים להכנס. בבלוג שלי - שהתחיל מהמון מתכונים מפורטים ושילבתי בו צילום - שמונה גלויות ברכה לשנה טובה, לשימושכם. (ברשומה הוראות איך להעתיק) את הגלויות הכנתי מצילומים שלי וכמובן עיבדתי וכתבתי בעזרת הפוטושופ. הגלויות לשימושכם (ומוזמנים להעביר לאחרים) כמובן - שימוש אישי ולא מסחרי ©. אשמח לשמוע (לקרוא) חוות דעת בתגובות בבלוג כמובן או בקומונה: לשון ברוטב בלוגים שתהיה לכולכם שנה נהדרת

למעלה