כדאי לקרוא

אין ספק...ש

אתר עם הספר הוא האתר הרציני ביותר לספרים משומשים ושם אין סוחרים (שכן, גדעון, יהודית וכו' לא מכירים את האתר) ואין רמאויות כמו במתחרה, ובעיקר, הוא תמיד אונליין. לעומתו, פיינד א בוק הוא אתר קטנטן, אנונימי עם מעט ספרים ומעט כניסות דלות ביום - זאת הסיבה שלא ראיינו את מנהלו. הידעתם שב'עם הספר' משלמים עמלה על מכירות? אבל כן ראיינו את אחת ממנהלות הפורום - פורום 'איתור.... ' על גבול התמהוני שמבקרים בו אותם עשרה איש (וביניהם גם שתי המנהלות הנכבדות...). יפה, בהחלט כתבה מאוזנת וכנה.

Rivendell

New member
האם זה מרמור שאני שומעת?

חבל שכך אתה בוחר לפרגן לאחרים. מה שכתבה הכתבת היא התרשמותה האישית מהאתרים. אני מניחה שהיא טרחה וביקרה בהם לפני שכתבה מה שכתבה. אם אתה חושב שנעשה אי צדק, אני משוכנעת שבאתר "מעריב" יש אימייל שלה אליו תוכל לפנות. אין ספק שזה אתר מצויין ואנחנו מפנות אליהם לעיתים קרובות, אבל זה שכתבו עליהם משהו שאינו לטעמך - עוד לא אומר שאתה צריך להתנגח באחרים. ואם הפורום הזה אינו לרוחך - אף אחד לא מכריח אותך לבקר בו.

debbijwolf

New member
אחת הסיבות שסוחרים מפיינדאבוק לא

נכנסים ל'עם הספר' היא דווקא על מנת לא ל'הרים מחירים'.

sevron

New member
תשמע רגע

1. כל כתבה על ספרים תבורך... 2. אתר פינד א בוק הוא האאא האתר... 3. מן הידוע שחוץ מהתאריך בעיתון... אז גם הפעם היו כמה אי דיוקים

shmuel149

New member
נסיון שלי והוא אינו דל הרי קשה מאד

להשוות שני האתרים . עלי לציין כי FINDABOOK הינו אתר תוסס וזוכה לתחלופה מהירה ולכניסות רבות ביותר והרי קש לאמר זאת על אתר עם הספר

למעלה