תעשה סיבוב גינות, ותבחן את המצב: כמה אגזוזי מלך תמצא במתחם של 200 חצרות לדוגמא.כדאי לשתול אגוז מלך בירושלים? חסרונות? בעיות?
יש באגוז מלך הפריה עצמית?
ואם אתה רוצה דווקא עץ אלרגי ושמיש? שתול זית. הוא ירוק עד. הוא יפה והוא מניב בכל מקום בארץ. רכוש זן קלמטה ותיהנה גם מעץ יפהפה בצורה יוצאת דופן. מה רע?תודה רבה!!!
נדמה לי שירושלים קרה מדיי לפקאן.
בינינו, מי שרגיש ללכלוך שישתול עצי פלסטיק, זה אפילו חוסך השקיה
לוורדניים אני "אלרגי" בגלל כל המזיקים - שורש, גזע ופירות
הדרים קצת קשה בשנות שלג (מלבד לימונים), ואולי גם המאמץ לא שווה בשביל כמה אשכוליות.
חשבתי אולי אגוז מלך
תודה רבה רבה עבור עצותיך המועילות!!
אחותי אלרגית בצורה קיצונית ממש לפריחת הזית. אז שנים נמנעתי מזית. אבל מאחר שהיא ממעטת מאד לבוא אלינו, מזה כמה שנים שתלתי זית ויש כבר עץ.ואם אתה רוצה דווקא עץ אלרגי ושמיש? שתול זית. הוא ירוק עד. הוא יפה והוא מניב בכל מקום בארץ. רכוש זן קלמטה ותיהנה גם מעץ יפהפה בצורה יוצאת דופן. מה רע?
תודה רבה רעיה!באחת הדירות השכורות שהבן שלי גר (בבית הכרם) היה מול החלון עץ של אגוז מלך.
העץ נראה טוב, לא זוכרת איפה הוא היה שתול.
פקאן - יש לי בגינה . לא מפריע לי ה"לכלוך" שהוא משיר, הכל הופך לקומפוסט.
הבעיה שלי עם הפקאן זו ה"מלחמה" עם הדררות והנקר.
יכול להיות שהעץ היה ברחוב דגניה.....תודה רבה רעיה!
מודה לך מאד. אמשיך לבדוק אפשרות, כולל במשתלות. תודה
וואי... בית הכרם? הייתה לי דודה שגרה שם. ברח' ביאליק. נו. היו זמנים.באחת הדירות השכורות שהבן שלי גר (בבית הכרם) היה מול החלון עץ של אגוז מלך.
העץ נראה טוב, לא זוכרת איפה הוא היה שתול.
פקאן - יש לי בגינה . לא מפריע לי ה"לכלוך" שהוא משיר, הכל הופך לקומפוסט.
הבעיה שלי עם הפקאן זו ה"מלחמה" עם הדררות והנקר.
מזכיר לי שכשהייתי סטודנט וחברים במילואים היו מקטרים על מ הכנסה, הייתי מתפלל שאגיע כבר לשלב שמורידים לי מס הכנסה.....הדררות!!! אוי ואבוי!!!
לשכן שלי יש פקאן בחצר. היה מביא 3-4 ארגזים של פרי כל שנה.
מאז שהדררות הגיעו לאזור, כל שהוא מקבל זו אולי קערית. הדררות הן אסון!
וואלה? רחוב של ידוענים. הדוד שלי היה פרופ' דב סדן.גם לי היה ברחוב ביאליק בן דוד של אבא שלי, הייתי שם לא מעט בקיץ. הבן שלו אותו בן דוד גר עדיין בבית.
ואני זוכרת שבקומה מעל גרה לאה גולדברג ואחר כך פרופ' אבי יונה.
ובחצר היתה ועדיין יש בריכת דגים.
בכל פעם שטיילתי עם הנכדות הראיתי להן את הבית.
אני חושבת שכמעט כל בית הכרם של אז - היו ידוענים......וואלה? רחוב של ידוענים. הדוד שלי היה פרופ' דב סדן.
אז אני שואל על אגוז מלך, ואתם עונים לי במלכים ממש....אני חושבת שכמעט כל בית הכרם של אז - היו ידוענים......
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.