כדאי שכל אחד יהיה חבר של דג זהב כזה

liorashap

New member
כדאי שכל אחד יהיה חבר של דג זהב כזה

כשמתחיל להיות חם בחוץ ונגמר קצת הכוח לעשייה כדאי שיימצא קרוב דג זהב כזה שימלא את משאלותיך...

פ י ו ל ה

New member
ממש מקסים בעל אופי!

הצלחת גם לתת לו ממש מבט ואופי של דג משאלות.. אהבתי!

../images/Emo45.gif לייק, לייק , לייק ל../images/Emo19.gif הזהב של ליאורה

אגב ליאורה, לא ראיתי שהיית בין המאשרים את השתתפותם במפגש הפורום וחבל... מאוד היינו רוצים להכיר גם את האישה מאחורי תמונות הבובות המתוקות שהיא משתפת אותנו בהן!!!!!!!!!!! מניסיון של מפגשים זה כייף ואני מאמין שכך יהיה גם הפעם אז יאלל'ה בואי גם את להיות איתנו.

liorashap

New member
פגישת פורום

מכיוון שאני "צפונית", כן יותר צפונה מחדרה...חחח...ואני עובדת באותו יום עד 14:00. ומכיוון ש...וזו הסיבה הכי שמחה, שאני עומדת להפוך לסבתא בדיוק בתאריך קרוב לתאריך הפגישה... בגלל כל אלה - אפילו שאני מאאאוד רוצה להגיע, אני לא יכולה להתחייב והיה ויגיע הרגע והכל יסתדר ויצליח - אשים פעמי אל מרכז ארצנו היפה לפגוש את יוצרי הבובות הנפלאות שאני רואה פה. מקווה שיתקבלו גם אלו המאחרים לתת תשובה וודאית..

מדליק!

ליאורה- זה אחד היפים... אם לא ה.. יפה מאוד. אם אני לא טועה עשית לו מנגנון בעיניים? אולי תספרי לנו איפה למדת את זה ואיך זה עובד? כל הכבוד, ואשמח להעשרת הידע שלי ..... סחתיין! ליאורה

liorashap

New member
הלוואי וידעתי

אין לי שמץ מושג במנגנונים. הלוואי והיה. העיניים האלה נקנו בדרום אמריקה ע"י בני הצעיר . הן קעורות ומודבקות על כדור קלקר מצופה בטריקו לבן. אני מבקשת מכל מי שנוסע לחו"ל לחפש לי עיניים לבובות. הוא שלח לי כמה שקיות עם זוג עיניים בכל שקית. הבעייה שכשאלה ייגמרו לא תהיה לי ברירה ואני אצטרך לנסוע לדרום אמריקה ולחפש כאלה בשווקים. לא שיש לי התנגדות אבל ...לא בתיכנון כרגע..

הוא מהמהם, ליאורה!

נראה יותר נחמד וידידותי מדג הזהב שלי, שלא הצלחתי לתפוס תמונה יפה שלו..

למעלה