כדאי שתקראו את זה!

sodisrael

New member
כדאי שתקראו את זה!

זאת הודעה שקיבלתי היום בבוקר מהמנהל מסע הופעות של SON OF DORK לאחר שהודעתי לו..שהגענו ל- 1000 RE: Hey there/shani Body:" Thats amazing you are amazing ok so ow we really need to work to make this happen for you and for Israel we are all off until the 5th of jan but this is one of the first things I will have the label co-ordinate keep building it the more fans we get the bigger and more shows we can do ....lets find out about the festivals you truely are amazing and your the very first person out of are whole street team army in the whole world to get 1000 send us your number and I will get James to ring u well done once again I knew my jewish army and israel would be the best for us ..." אז שוב..תמשיכו לפרסם את זה המועדון..תמשיכו להצטרף.. הם אוהבים אותנו..חברי הלהקה שמעו על ישראל..והם מעוד מרוצים

Bartal j

New member
איזה כיףףףףףףף אימלהההההה

אני לא מפסיקה לצרוח בבית SOD יבואו לארץץץץץץץץץץץץץץץ!!!!!! OMG אני כל כך מאושרת תודה אלוהיםםםםםםםםםםםם

Humm Noa

New member
../images/Emo12.gif

האאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
תודה לך!

sodisrael

New member
ברור

בעצם מה שהוא אמר שהוא מאוד גאה בישראל שהגיעה ראשונה ל- 1000. הוא יתחיל לארגן מול החברת תקליטים את כל הפרטים על ההופעה.. חח הוא אמרה לי מלא פעמים "את מדהימה" חח..סתאםם וזהו זהו..

MiChElLe182

New member
אאאאאאאאאאההההה../images/Emo2.gif../images/Emo67.gif

איזה יופפפפפפפפפפפפיייי כל הכבוד לך:) ולכולם:) נתת לו את המיספר של בית גיל הזהב??...

D4Ever

New member
יוווווווווווווווו איזה כיף!!!!!!!!!

YAY!!!! הלוואי שיבואו.. כל הכאבוד שני! כל הכאבוד לנו!:) אגב שני, מה קורה עם הדיסקים? את עושה קנייה מרוכזת בסוף?

just jenny

New member
OMG!!!!

this is really hapening=|. אעעעעעעע איזה כיף:D:D אבל שנייה לא הבנתי משו.. הוא יתחיל לתכנן את זה אחרי ה-5 בינואר [יענו אחרי שהם יחזרו מהחופשה] או שהוא מתחיל עכשיו ועד ה-5 בינואר הוא ידע יותר פרטים? לא הבנתי

טוב זה שאני לא רושמת עכשיו ../images/Emo80.gif

תגובה היסטרית זה בגלל שעדיין לא ממש עיכלתי אז מה שקראתי עכשיו ואת כל מה שהולך לקרות מעכשיו ובהמשך.... ברגע שאני אעכל התגובה ההיסטרית תבוא לבד!!! סמכו עליי.... אני ה-הסיטרית במצבים האלה.... יש מצב שזה יקח קצת זמן כי זה עדיין לא נתפס אבל זה יגיע בסופו של דבר....

n 0 f a r

New member
../images/Emo45.gif אני עוד לא מעכלת שמישהו

או יותר נכון להקה להקה תבוא לישראל..אחרי שאני יעכל את זה אני ינסה לעכל גם את זה שסאן באים...

Humm Noa

New member
את צוחקת? מלא באים!

דפש מוד, פרנץ פרדיננד, אופת' ועוד מלא!

ליטלושי

New member
אני עדיין לא מבינה..

איך חיה עוד לא הגיבה??!?!?!@?!@?
נממ קשה לי להגיב בשמחה אחרי השבוע הקשה הזה.. (ראה: עיתון, חדשות, אינטרנט..וכן הכל תקין איתי =)) אבל בתוכי אני מאוד מאוד מאוד שמחה ומתה שהם כבר יבואו לארץ ומקווה שייצא לי ללכת להופעה שלהם.. =)

OMG =]]]]]

אני יודעת שאין לכם מושג מי אני אבל בדיוק באתי לראות אם יש התקדמות עם העצומה הזאת מאז שראיתי שפירסמת יאייי אני כל כך מאושרת! פתאום כולם נזכרים בנו ומגיעים וסא"ד טובים!!!

למעלה