כדאי שתראו את מאחורי הקלעים של מותחן THRILLE

יוסף52

New member
כדאי שתראו את מאחורי הקלעים של מותחן THRILLE

שלום אם אתם רוצים לראות את מאחורי הקלעים של מותחן- THRILLER תכתבו בYOUTUBE את המילים : THE MAKING OF THRILLER או שתכנסו לכתובת: http://www.youtube.com/watch?v=dSwtl2EqGJo יש איזה 8 חלקים בערך של מאחורי הקלעים תהנו!

../images/Emo207.gif../images/Emo124.gifפינת האטוץ' השבועית../images/Emo70.gif

והיום ילדים וילדות הריני עושה לליסה מארי פרסלי אטוץ'. וטיעוניי כדלקמן: ליסה פרצוף מריר פני ביסלי גריל, הייתה נשמה מבורכת\ או מקולקלת איך שתסתכלו על זה היא נולדה לאחד שהוגדר דאז 'המלך'- אלביס פרסלי. מאז פקחה את עיניה לאוויר העולם היה זה גורלה כפי שזהו גורלן של הרבה כמוה להפוך לסלבס בגלל שם המשפחה שלהן (ראו ערך:פאריס הילטון) אין להן צורך בכישרון, יופי, חכמה, או אופי מעניין במיוחד על מנת שהפאפארצים ילקקו להן את פי הטבעת בשביל תמונת צלוליטיס בביקני. עברו השנים וליסה אט אט הפכה מילדה מקסימה ומלאת חן למכשפה שרמוטה שנראית כמו טְרַנְסְוֶסְטִיט מצומת הבורסה. כמובן שהמוות של אביה בגיל צעיר לא תרם למנת "השפיות" שלה או לחלופין למינון הסמים והאלכוהול שהיא הייתה בולעת כמו אקמול ומי נביעות אפרסק. הפנים הגבריות שפיתחה לא עשו עימה חסד כמו כן תאי השומן שהתפזרו בגוף ללא פרופורציה, הסנטר הכפול וכמובן השדה מוקשים (בשפה עממית חצ'קונים) שצמחו על פרצופה כמו כלניות בגליל. אך אין מה לעשות היא עדיין הייתה 'הבת של פרסלי' וגברים בהמוניהם באו לשלוק לה את פי הטבעת. לאחר מס' שנות התבגרות וניסיון רחב שרכשה בפוזיציות של מין אנאלי, ליסה מריר התמסדה והביאה שני עוברים לעולם ששמם איננו נחוץ כי זה מעניין את הגללים של החמור אשר שומר על דרך 'העקלתון' בגיהינום. ואז ליסה יום אחד קמה בבוקר ואמרה: "הוי העיתונים כבר לא כותבים עליי!" הסיבה לכך כמובן הייתה פשוטה, מלאו אז המממממ... 30 שנה למות אביה!! = הסיבה היחידה לפרסומה. ומה לעשות שמאז צצו שרלילות יותר מעניינות על מסך הטלוויזיה (ראו ערך: מZונה). על מנת שהפאפארצים יחכו לצלם את פני הפיצה דומינוס של ליסה...אקפוץ! ואז בסיטואציה מצערת נתקלה גב' ביסלי ביישות הנעקדת הנזבחת והאלוהית מיכאל יוסף בן יעקב. היא נתקלה בו בעבר בשלהי תק' הבטטה אך קפצה להתעניין בו! מייקל כמובן זבח לה, כי אין זה סוד שלאנקונדה המשיחית יש טעם שואתי בכל הנוגע למין השני. (ראו ערך: אם ילדיו של מייקל דבה רואו היהודיה המזוהמת). ואז כעבור שנים שהוד האנקונדה המלכותית ראתה את ליסה היו זיקוקים ולבבות באוויר והאנקונדה קיפצה ודילגה להזריע את גב' ביסלי. ליסה ששמה לב עד כמה האנקונדה, (שקשה לא להבחין בה)- שמחה לראותה, היא ניצלה את ההזדמנות לזכות שוב בתהילה ע"י שם משפחה נודע- הפעם היה זה ג'קסון. האנקונדה שהייתה נלהבת מידי מכדי לשים לב למתרחש נסחפה אל תוך מערבולת התככים של ביסלי. שמתם לב שהתחלתי את הסיפור באובייקטיביות ואיכשהו נסחפתי לדיבור מושחר??? בכל אופן מייקל עכשיו שסוף סוף מצא את אהבת חייו, אחרי טאטום אוניל בעלת הפיצול אישיות, וברוק שילדס הבתולה הנצחית, ועוד מס' בלתי מעורער של מעריצות שהתנדבו להיות מנוצלות מינית ע"י האנקונדה. *כיום גם אני ביניהן XD* - אבל לליסה היו תמונות אחרות בראש, יש האומרים שהיא רצתה כבר אז לפתוח בקריירה מוזיקלית כמו "שיש לה היום"- ורצתה שמייקל ישיג לה חוזה או משהו בסגנון וזה מסיבה כלשהי לא עבד- אחרים אומרים ש... טוב איכססס מה זה משנה היא חייבת למות! היא עשתה למשיח פטוץ'! אתם קולטים??? היא עשתה לבן האלוהים אטוץ'????????? כאילו איך אפשר לראות שיער שופע מבריק שחור וארוך, עיניים גדולות יפות עמוקות ומדהימות, אף סולד ומסותת, שפתיים משורטטות, צורת פנים מושלמת, גוף נערי חלק ומעוצב, ואנקונדה שכשהיא זוקפת ראשה מגיעה ל20 ס"מ ופשוט להגיד לא??????? אם זאת לא עילה להשליך אותה למדורת אשמדאי וללהבות הלילית אז איני יודעת מה! אומרים עוד שמייקל עשה זאת בשביל "טריק תקשורתי" להסית את תשומת הלב מהאשמות של משפחת צ'אנדלר- שגם הם חייבים את נשמתם לקבר השחור של סמאל. אבל התאוריה שלי היא כזו: אם אכן מייקל עשה את זה מהסיבה הנ"ל אז למה לעזאזל הוא עשה את החתונה קטנה וסימלית בסתר במקום חתונה בומבסטית- למשל איזה פיקחת מהתכנית הנבערת של "עקרות בית נואשות" התחתנה לאחרונה- יופי שערוץ E לא בייץ על המאורע! אבל את מייקל זה לא עניין הוא אהב את גב' ביסלי ורצה עוברי ביסלי קטנים. התאוריה שלי שנתמכת ע"י הליריקה של blood on the dance floor היא שליסה הייתה בהריון ורצתה להפסיק אותו- מייקל לא הסכים לכך והיא האטיצ'ה אותו ואת העובר. בעוד שמייקל יצא מהמערכת יחסים פגוע ושבור לב, ליסה ניצלה את המומנטום ללכלך עליו בכל ערוץ ודרך אפשרית. אפילו כיום שעברו מליון שנות טחור...אהה סליחה שנות אור מאז הגירושין היא עדיין פותחת את הלוע שלה בכל הזדמנות אפשרית על בן האלוהים בניסיון עלוב לזכות בעוד כמה שניות של תהילת מסך. הציינתי כבר שהיא חייבת למות? והוד משיחיותו בוודאי שלא יגיב לה בחזרה- כי לאאאאאאאאאאאאא הוא לא משחיר, הוא רק נותן לעצמו להיות מושחר ע"י אנשים- איכססס ה MC שלו מצלצל!! אטוץ'. "סתם כי בא לי להשחיר..." הייתי בחסימה של שבוע, הבחנתם? XD

aMJel

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

יואוו כמה קלוריות שרפתי ב 2 דקות XD זה היה מצחיק סוף הדרך!! הכל היה מצחיק ועצוב כמה שזה נכון. דבר נוסף, אהבתי את הפירוש לשיר Blood on the Dancefloor זה עשוי להיות כל כך נכון.

חחחחחחחחחחחחחחח כמה תיאורים ../images/Emo6.gif

את מתה עליה הא? כאילו היא ממש אהבתך הגדולה חחחחח
LOL

abigaillovesmj

New member
אהבתי ../images/Emo6.gif

קרעת אותי מצחוק חחחח
דרך אגב, בנוגע לתיאוריית ה- BOTDF, מאוד מעניינת.. את חושבת שהיא הייתה בהיריון? התיאוריה שלי היא שהיא "שכחה" להגיד למייקל שהיא לא רוצה ילדים איתו כשהם יצאו (הרי זה היה ברור שהוא רוצה ילדים) וכשהוא הבין שזה מה שהולך איתה אז הכל התפוצץ.. שמעתי עוד תיאוריה על זה איפשהו... לא זוכרת איפה... אבל משהו בנוגע לזה שהיא גרמה לו להאמין שהם מנסים להביא ילדים בעוד שהיא המשיכה לקחת גלולות נגד הריון או משהו כזה... בכל מקרה מאז שהיא לא איתו היא חזרה למצב הקודם שלה... כשהיא הייתה עם מייקל היא הייתה נראית ממש כמו ליידי אמיתית. עכשיו היא נראית שוב כמו פרחה. לדעתי היא כן אהבה אותו... יכול להיות שהיו לה עוד הרבה מניעים שבגללם היא הסכימה לחתונה, אבל לדעתי היא כן הייתה מאוהבת. אבל בסופו של דבר היא הייתה חלשה מדי מכדי לעמוד בכוחות השכנוע של כל מי שסבב אותה (כל המשפחה שלה לדעתי היו ממש ממש נגד אין לה עמוד שדרה בקיצור.

זוכרים את ג'וענה המושחרת מהפורום??

נראה כי בסופו של דבר היא אכן פגשה את מייקל
>>>>>

abigaillovesmj

New member
לא זוכרת אותה..

ספרי את הסיפור שלה... היא מ- MJJFORUM? תמונה מגניבה בכל מקרה, שניהם מחייכים ממש יפה

פחעעעע

ג'ן קרעתי אותי עם כל הקטעים עם ליסה פני ביסלי. אהבתי מחכה לפינה של שבוע הבא

pulpula

New member
פחחחחחחחחחחחחחחחח די גדול!!!

מאיפה את מוציאה את זה? את צודקת בכל מילה + הצלחת לקרוע לי את הלבלב
עעעעטוץ'

../images/Emo207.gifגעגועים לנסיכת הכוכבים המשולשית!

שרונעעעעעעעעעעע שנסעה לה לסופ"ש באילת... מטרת הנסיעה הייתה כמובן מעקב צמוד אחרי הראל שפעת XD מאמוש סורי שאני חולקת את זה פשוט קרעת אותי עם התיאור שלך ל...טוב כבר אגיע לזה חח אני ושרונה מחלקות תואר "עבד" לכל אחד שפוטנציאלי להיות משיחי או להיות משועבד למשיח- מיכאל יוסף בן יעקב! למשל אני מיניתי את ג'וני דפ כפרוני לעבד בעוד ששרונה מינתה את הראל שפעת או בשמו החדש הראל-סמאל. חחח טוב כל הסיפור הזה לא מעניין פשוט אני חייבת לצטט את שרונה: אני: "תהני לך במעקב XD " שרונה: "מעקב אחרי מי?" אני: "הראל העבד" שרונה: "אז זהו שהוא ירד בדרגה..." אני: "חח וואלה מה הוא עכשיו?" שרונה: "הוא שלשול שבלאנקט מצא בגינה ופרינס השתין עליו..." אני: XDXDXDXDXDXD חח תחזרי בשלום המשיחיים מתגעגעים לשטויות שלך כאן באזור המרכז המושחר!

aMJel

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif=הראל סמאל

pulpula

New member
../images/Emo6.gif

הוא בדרכו לחזור להיות עבד
אגב היה מהמם באילת. אני אעלה תמונות מהממות של עצמי בקרוב

pulpula

New member
אחרי שאני אסיים הכנה למבחן אני אעלה ../images/Emo3.gif

גם ככה אין פה משהו יותר מעניין לקרוא

thriller night

New member
עוד נצל"ש