../images/Emo79.gif כל אחד צריך בסוף למות ... ../images/Emo79.gif
שיר של משינה
... לא חשוב.... שמע, גם אני חשבתי ככה פעם לפני שהוצאתי רשיון על דו"ג, אבל הגעתי למסקנה שמכל דבר היום אפשר למות. אפשר ללכת ברחוב למעוד מהמדרכה ליפול לכביש ולהדרס,אפשר לשבת באוטובוס\בית קפה\סתם ברחוב ופתאום להתפוצץ לחתיכות ללא הזהרה מוקדמת,ואפשר גם לנהוג באוטו במהירות 100 קמ"ש+ ופתאום שגלגל יתפוצץ. אפשר חס וחלילה פתאום לחלות בסרטן,איידס (לא פתאום אבל בכל זאת) וסתם קצר חשמלי בבית יכול לגרום לך להילכד בתוך מלכודת אש... אפשר לנהוג ברכב ופתאום לקבל יריות מקלצ'ניקוב לתוך השמשה, וגם אפשר סתם להישדד\להירצח ע"י שיכורים\נרקומנים או להידקר ע"י חמום מוח שפגעת לו בכבוד ע"י הערת ביניים ו\או צפירה מיותרת... בקיצור בן אדם, הבנת את הגישה שלי לחיים ... אז נכון, לא משנה מה,
שני גלגלים היה ותמיד יהיה יותר מסוכן מ-4,אבל שוב, זה הכל יחסי. עם אינסטינקט של חתול וצפייה למה שהולך לבוא מצד נהגים אחרים, אתה יכול להיות הרבה יותר בטוח על שניים. שמע לי, קח שיעור נהיגה אחד, תנסה, תראה מה זה ואם אתה בקטע תמשיך, אם לא ... אז תמשיך לעמוד בפקקים כלוא בכלוב. לי אישית לדוגמה,יש אוטו צמוד ללא הגבלה של דלק,זמן וכו' (אבא שלי גמלאי והוא מביא לי את האוטו חופשי) מה גם שזה אחלה אוטו לצעירים (אופל קורסה שנת 2000 ידנית ...) ואתה יודע מה? אני מעדיף את ה50 סעמ"ק שלי ,במיוחד לעיר, שם הנפח מנוע לא משחק תפקיד, אלא היעילות בפקקים,צריכת דלק וכו'.(וכן,ניסו לשכנע אותי לרדת מזה ע"י כך שיקנו לי אוטו...) מה שאני מנסה להגיד לך זה ש... שנה את הגישה הזו. לאף אחד שמחזיק אופנוע\קטנוע אין משאלת מוות, ותתפלא יש הרבה אנשים שמחליטים מהמון סיבות לעלות על דו"ג כאשר האישה (או ההפך) והילדים מחכים להם בבית. שוב, קח שיעור אחד, ותראה שזה לא כ"כ נורא.