כדאי?

כדאי?

וואלה פרסמה מכירה קבוצתית לאייפוד הזה: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1296348 1. האם זהו מחיר טוב? 2. איזה "דור" האייפוד הזה? [ממש לא הבנתי את כל הקטע של הדורות].

האם כדאי? כן

האם המחיר טוב? כן אבל זה המחיר ה"רגיל" של ה15 גיגה דור שלישי ,שזה מה שמציעים שם להגיד שלא לקנות בגלל שהם "עובדים" עלינו במחיר "מבצע" לא אגיד כי זה המחיר אני לא זכיתי לראות מחיר "מבצע" יותר טוב לדגם הזה ספציפית לדעתי עדיף לפנות לידע ולברר אבל גם ידע מציעה את הדגם הזה במחיר של 1500 ש"ח

lony21

New member
זה המחיר הקבוע שלו בארץ

זה אייפוד 15 ג'יגה דור 3 והמחיר הרגיל שלו כמו שאמרו זה 1500 הוא לא אמור להיות יותר יקר מזה

ואיי טוב אז ככה...

מקווה שזה לא קצת מוגזם מידי,אבל אני בצבא וחוזר כל שבועיים,ככה שאין לי יותר מידי זמן להתעסק עם זה. אז אני ממש צריך ייעוץ טוב ומפורט. ממש לא הבנתי את כל הקטע עם הדורות של האייפוד,מה ההבדלים,ולמה חלק יותר טובים מהאחרים,ואם לא מייצרים את הודורות הישנים,אז למה זה מעסיק אתכם כל כך. אבי גר בהונג-קונג וחוזר לחגים ורציתי לבקש ממנו נגן אייפוד,אז איזה כדאי לבקש? מה המחיר הסביר לאותו דגם? לי יש מחשב PC רגיל,עם חיבור USB רגיל,אז בנוסף לאותו אייפוד איזה כבל אני צריך לקנות ע"מ שאוכל להעביר שירים. כמו כן,נפל בחלקי שאחי טס לסנט-פטרסבורג,האם עדיף לקנות בהונג-קונג או ברוסיה? או שבכלל עדיף לקנות בארץ. מקווה שלא דרשתי יותר מידי,תודה,זיו.

נו טוף תשובות

בגדול ההבדל בין הדורות שלדור החדש הרביעי זמן סוללה של 12 שעות בדור השלישי זה עד 8 שעות ויש את החוגה הלחיצה של ה4 בדור השלישי יש חוגה לא לחיצה וארבע כפתורים מחיר סביר ל15 גיגה בארץ זה 1500 ש"ח אם תמצא ב1100 או פחות בחו"ל תקנה בערך אני לא בטוח במיוחד במחיר שלו בחו"ל אם תקנה את ה15 אז הוא יגיע רק עם כבל firewire אז יש שתי אפשרויות או לקנות את הכרטיס firewire ולהתקין במחשב כי נראה לי שכבל usb2 לא כדאי כי אם יש לך usb רגיל זה אומר 1.1? זה האיטי אם יש לך usb2 אז תקנה את הכבל המתאים זה עולה עד 150 ש"ח בכל אופן אני לא יודע מה להגיד לך לגבי רוסיה או הונגקונג אולי מישהו בפורום ידע

נצל"ש

כל עוד אני קונה את המכשיר בחנות ששייכת לאפל (לא משנה איפה בעולם) המחיר אחיד?

אבל לא דיברתי על יבואניות

אני מתכוונת לחנויות אפל. באתר של אפל יש רשימה של כל החנויות שלהם, ישראל לא מופיעה.

אהה, תבדוק../images/Emo13.gif

באתר של אפל כתוב שהמיני עולה 250 דולר וחברה של אמא שלי קנתה לי אותו בחנות גדולה של אפל והוא עלה 270 דולר, (אולי בגלל המיסים?)

למעלה