כדאי?

hila7

New member
כדאי?

היי יוגי, רציתי לדעת אם שווה להתחיל יוגה בידיעה שלא יהיה לי הכי הרבה זמן להשקיע בזה, כלומר אני מתגייסת בעוד חודשים בערך, וקורס דיי עמוס וצפוף, כך שאני בספק אם יהיה לי זמן, שווה להתחיל יוגה עכשיו בכל זאת?

יוגי בר

New member
תמיד תמיד כדאי...

להתחיל ללמוד ולתרגל יוגה. רוצי עכשיו,אבל ממש עכשיו למסגרת שמלמדת יוגה באזור מגוריך, ועשי קורס מתחילים. (אגב, היכן את גרה- ספרי ונוכל להפנות אותך). זה כל כך חשוב וזה יעשה לך את החיים הרבה הרבה יותר קלים ונוחים לאורך כל תקופת השירות הצבאי. מנסיון אישי, אני רק יכול לתאר לעצמי עד כמה היוגה היתה עוזרת לי בשירות הצבאי. (לו רק הייתי יודע יוגה ומתחיל לתרגל דאז). אז על תחשבי פעמיים. קפצי על העניין בשתי ידיים. לאורך כל הצבא חווים מצבים של אפס אנד דאונס- והיוגה עוזרת תמיד.מילה שלי. ובקשר לזמן- אל תדאגי לשבריר שנייה. תרצי לעשות יוגה- תעשי לך זמן. וזה יקרה. בהצלחה הילה בברכה ואהבה יוגי בר

hila7

New member
וואי תודה

קודם כל תודה על תשומת הלב שנתת להודעה שלי, הרבה תודה שנית אני מרעננה, אם יש לך לאיפה להפנות אותי, אני אשמח עד מאוד תודה מראש הילה

יוגי בר

New member
הילה, ברעננה נסי אצל...

דארמקס. מס, הטלפון שלו מופיע בדף פורום זה תחת הכותרת יוגה ברעננה. הוא מלמד בקבוצות קטנות ויש לך ממי ללמוד. בהצלחה. בברכה ואהבה יוגי בר

למעלה