סימן טוב ומזל טוב ומזל טוב וסימן טוב... איפה אתם, מליפיקים?!
אתה מנסה להילחם מול היורש לאימפריית הווצ'י ריו של שי חי?! לא יעבוד לך, יפתח! קירקי, תפסיקי לצעוק ופשוט תשימי לב שהוא נגע בסיגנא, לעזאזל... מעניין אם הוא מבין...

אתה לא זורק כדורי סל. לא, אתה לא. אני מבין מה אתה מנסה לעשות. אתה לא. כן, לילה, זה נכון. הוא הסתיר. הוא שקרן. מה את לא מאמינה, הוא שקרן מאז שהוא הגיע. אה, אתם מתחייבים להוליד צאצאים, לעבור לגור ביחד... זה נקרא אצלנו נישואין, לוק. בדיוק, לילה. לא, לוק, אתה לא. כי הוא לא אומר את האמת! הוא משקר! תמיד שיקר! חבל, השבוע אתם חוזרים אבל יהיה בסדר.

מסניף סינרו, תומס? לא הבנתי מי אלו הכורים. מולד ירח? מעניין. מתי לאירה יש יום הולדת בכלל?

לוק! טוב שבאת. שבור את הכוס בבקשה, וגם את הרגל עם... כן, את כן התכוונת. השאלה היא למה לא שמת לב. רומי מאוד תמימה. תמיד תמימה. שוב פעם הוא... שוב פעם. כישלוק. לכי ותדברי איתה, מה כבר יכול לקרות? (יוסי מפנטז על לחש מחסל מליפיקים שפוגע בטעות בלוק).

דקל, אתה צריך להפסיק להיות היחצ"ן. אני אתעסק במסיבה, קירקי, אני. אוקיי, דקל, עץ בגודל טבעי שלוק משחק את תפקיד המן, הזמנת? אוג וליבי?! השתגעת, קירקי?! השותפה שלו. אם עמית אחראית אני יודע מה היא תבחר...

אני מת על איתי גם, נהר! נהר, את מפתחת רגשות. ואביגיל מנסה לפתח את זה. למה מי, למה מי אמר שאהבה תתפוס לך את הלב? יש לך לב חלש מדי... (חפשו, שיר נפלא שלה, לא תתאכזבו) חוץ מזה, אהבה זה כמו בום בלב. (עוד שיר, תחפשו) היא לא רוצה, אביגיל, די לחפור. את רוצה לסדר לאוג חברה כדי שלא תתלבטי!

עמית, מה קרה לך?! אוי, עמיתי... תפתיעי. תפתיעי. רומי, נו, למה שלילה תיסע אם את ולוק יכולים לקחת את הכרטיס החד כיווני הזה ליקום מקביל פלוס דירה להמשך השושלת עם חדר ילדים?

ממתי לקירקי יש עוד חברות? קירקי לא פגשה את רומי. וכן, כמעט נשואים. מה לא נעים, קירקי, יאללה, שתלך ותכין אותו. נכון, נכון.

זה מתפתח לאט. רגע, אולי הוא הזמין את סטטיקקקקקקקקק? בגדים? אוקיי, בגדים. לא, אין לה שחור, בכלל לא... ורוד?! איכסה, איכסה!!!!!!!!! אביגיל, את אמרת לה.

כורי הלבה. אני חושב שהם והפועלים הגרומלים צריכים להתאחד למען זכויות.

יופי, דקל. זה נקרא לסנן, לוק. אתה מקנא קצת, לוק? הזמן אצלכם עובר ממש לאט, אתה עדיין שם! לוק, אתה גם ככה משקר. אז לך כבר! לך כבר! ליקום המקביל, לך כבר!!!!!!!!! כן, אני מכיר אותך, ויודע שאתה שקרן. אתה שקרן.

עסק צדדי ולא מאושר. אימפריה...? הוא שם על הדלת שלט של אימפריה...? לא, עומרי, אל תחשוב על עמית!!!!!!!

היי, אתם מקסימים. לוק! לוק עצבן אותה! תעשה עליו לחש מחסל!!!!!!!!!!! גם אני לא רוצה לראות אותו בחיים. אז יקום מקביל?

רומי, למה לך העבודה הזאת אם בקרוב את עוברת יקום? זה עסק צדדי ולא חוקי, עמיתי. אני לא יודע באיזה סרט היא חיה, אבל היא הכוכבת.

אתה מאשים את דקל בסטרואידים?! תתבייש לך.

לילה, את מורה מצוינת. אירה, אתה פשוט צריך להגיד לה דברים יפים. למה לא לנעול? עם מי הוא נפגש?

בושה וחרפה, להפריד בין מישהי לחבררררררררר שלה! עמית, ברוכה השבה. תלבשי את החאקי וגופיית הספורט. מה זה עלה לה לראש מאז הדאבל דב. אבל הן ישלימו בקרוב.

עמית, הדבר הזה עלול לגרום לתוצאות הרות אסון. רק אומר. ודקל, אתה ממש במצב רע.

בפרק הבא: (למה המוזיקה שונה?!)

רומי מפלרטטת עם לוק. חשוב לפני שיוצאים לטיול ארוך. שלא חוזרים ממנו.

לילה מחזיקה לאירה ביד. חשוב כדי לארגן טיול ארוך. שלא חוזרים ממנו.

ורוס (כורה הלבה!) מתקשר למישהו. לפני שהוא יצא לטיול ארוך. שלא יחזור ממנו.