כדברא 3- שבוע 3

כדברא 3- שבוע 3

שבוע חדש מגיע אלינו, והפעם עם זוג נשוי חדש, ערב הרכבים, מסיבה פורימית, וסיגנא אחת שהלכה למקום הלא נכון...

פרק 112- התחבושת

אז האם הסיגנא תחסל את דקל?
&nbsp
מה יקרה בחזרות לקראת ערב ההרכבים?
&nbsp
מה עם ליבי ועמית?
&nbsp
ונכון לוק מה זה מגעיל שהסתיר מלילה סודות?

סימן טוב ומזל טוב ומזל טוב וסימן טוב... איפה אתם, מליפיקים?!

אתה מנסה להילחם מול היורש לאימפריית הווצ'י ריו של שי חי?! לא יעבוד לך, יפתח! קירקי, תפסיקי לצעוק ופשוט תשימי לב שהוא נגע בסיגנא, לעזאזל... מעניין אם הוא מבין...
&nbsp
אתה לא זורק כדורי סל. לא, אתה לא. אני מבין מה אתה מנסה לעשות. אתה לא. כן, לילה, זה נכון. הוא הסתיר. הוא שקרן. מה את לא מאמינה, הוא שקרן מאז שהוא הגיע. אה, אתם מתחייבים להוליד צאצאים, לעבור לגור ביחד... זה נקרא אצלנו נישואין, לוק. בדיוק, לילה. לא, לוק, אתה לא. כי הוא לא אומר את האמת! הוא משקר! תמיד שיקר! חבל, השבוע אתם חוזרים אבל יהיה בסדר.
&nbsp
מסניף סינרו, תומס? לא הבנתי מי אלו הכורים. מולד ירח? מעניין. מתי לאירה יש יום הולדת בכלל?
&nbsp
לוק! טוב שבאת. שבור את הכוס בבקשה, וגם את הרגל עם... כן, את כן התכוונת. השאלה היא למה לא שמת לב. רומי מאוד תמימה. תמיד תמימה. שוב פעם הוא... שוב פעם. כישלוק. לכי ותדברי איתה, מה כבר יכול לקרות? (יוסי מפנטז על לחש מחסל מליפיקים שפוגע בטעות בלוק).
&nbsp
דקל, אתה צריך להפסיק להיות היחצ"ן. אני אתעסק במסיבה, קירקי, אני. אוקיי, דקל, עץ בגודל טבעי שלוק משחק את תפקיד המן, הזמנת? אוג וליבי?! השתגעת, קירקי?! השותפה שלו. אם עמית אחראית אני יודע מה היא תבחר...
&nbsp
אני מת על איתי גם, נהר! נהר, את מפתחת רגשות. ואביגיל מנסה לפתח את זה. למה מי, למה מי אמר שאהבה תתפוס לך את הלב? יש לך לב חלש מדי... (חפשו, שיר נפלא שלה, לא תתאכזבו) חוץ מזה, אהבה זה כמו בום בלב. (עוד שיר, תחפשו) היא לא רוצה, אביגיל, די לחפור. את רוצה לסדר לאוג חברה כדי שלא תתלבטי!
&nbsp
עמית, מה קרה לך?! אוי, עמיתי... תפתיעי. תפתיעי. רומי, נו, למה שלילה תיסע אם את ולוק יכולים לקחת את הכרטיס החד כיווני הזה ליקום מקביל פלוס דירה להמשך השושלת עם חדר ילדים?
&nbsp
ממתי לקירקי יש עוד חברות? קירקי לא פגשה את רומי. וכן, כמעט נשואים. מה לא נעים, קירקי, יאללה, שתלך ותכין אותו. נכון, נכון.
&nbsp
זה מתפתח לאט. רגע, אולי הוא הזמין את סטטיקקקקקקקקק? בגדים? אוקיי, בגדים. לא, אין לה שחור, בכלל לא... ורוד?! איכסה, איכסה!!!!!!!!! אביגיל, את אמרת לה.
&nbsp
כורי הלבה. אני חושב שהם והפועלים הגרומלים צריכים להתאחד למען זכויות.
&nbsp
יופי, דקל. זה נקרא לסנן, לוק. אתה מקנא קצת, לוק? הזמן אצלכם עובר ממש לאט, אתה עדיין שם! לוק, אתה גם ככה משקר. אז לך כבר! לך כבר! ליקום המקביל, לך כבר!!!!!!!!! כן, אני מכיר אותך, ויודע שאתה שקרן. אתה שקרן.
&nbsp
עסק צדדי ולא מאושר. אימפריה...? הוא שם על הדלת שלט של אימפריה...? לא, עומרי, אל תחשוב על עמית!!!!!!!
&nbsp
היי, אתם מקסימים. לוק! לוק עצבן אותה! תעשה עליו לחש מחסל!!!!!!!!!!! גם אני לא רוצה לראות אותו בחיים. אז יקום מקביל?
&nbsp
רומי, למה לך העבודה הזאת אם בקרוב את עוברת יקום? זה עסק צדדי ולא חוקי, עמיתי. אני לא יודע באיזה סרט היא חיה, אבל היא הכוכבת.
&nbsp
אתה מאשים את דקל בסטרואידים?! תתבייש לך.
&nbsp
לילה, את מורה מצוינת. אירה, אתה פשוט צריך להגיד לה דברים יפים. למה לא לנעול? עם מי הוא נפגש?
&nbsp
בושה וחרפה, להפריד בין מישהי לחבררררררררר שלה! עמית, ברוכה השבה. תלבשי את החאקי וגופיית הספורט. מה זה עלה לה לראש מאז הדאבל דב. אבל הן ישלימו בקרוב.
&nbsp
עמית, הדבר הזה עלול לגרום לתוצאות הרות אסון. רק אומר. ודקל, אתה ממש במצב רע.
&nbsp
בפרק הבא: (למה המוזיקה שונה?!)
&nbsp
רומי מפלרטטת עם לוק. חשוב לפני שיוצאים לטיול ארוך. שלא חוזרים ממנו.
&nbsp
לילה מחזיקה לאירה ביד. חשוב כדי לארגן טיול ארוך. שלא חוזרים ממנו.
&nbsp
ורוס (כורה הלבה!) מתקשר למישהו. לפני שהוא יצא לטיול ארוך. שלא יחזור ממנו.

שיר m

Well-known member
באיזה סרט את חיה

ליבי רשעית. קיבלה את עומרי ולא רואה בעיניים

נהר בסדר, אבל אביגיל היא מלכה.

לילה, עם כל הכבוד, מי כמוך יודעת מה זה לשקר לבן זוג. תראי מה נהיה משחר, הכל בגללך.

דקל, תיזהר

פרק 113- המייקאובר

אז האם האיגניסים יגלו על הסיגנא ביד של דקל?
&nbsp
מה יפתח יגיד על השיפור המפתיע שלו?
&nbsp
האם אביגיל חופרת לעצמה (שוב) בור?
&nbsp
ומה קורה כשלומדים ביחד בטשיא?

יום הולדת לאור גרוס! האם ליבי תקבל את עמית כמתנה שוב?

רוס. כורה הלבה. אני לא אוהב אותו.
&nbsp
לא, דקל, זה לא יעזור. רק לוק יכול להגיד "תבדוק את זה" על משהו על טבעי!!!!!!!!!!! ומעניין אותי שהוא גם לא מדוכא בכלל!!!!!!!!!!
&nbsp
בואו, היא גם חושבת שדקל לא אוכל בשר... חבר עתידי? וואו, אביגיל קצת נגררת. מישהי אחרת הייתה מתעצבנת על ההאשמות (עמית!)
&nbsp
לוק, איפה הכוס ה... קח את הכוס שלך, ושים אותה מתחת לרגל! בואי, רומי, הדירה שהוא הכין לך זה כלום לעומת מה שאני הכנתי. אצלי לא יהיו לכם אמנון ודינה שבודקים כל הזמן! איזה די, הבחורה פשוט חיננית בהתנצלות. כן, אני חולה על בננה רול!!!!!!!!! רגע... למה קראתם לזה בננה רול אם... בוא'נה, הדור הצעיר של המליפיקים... אמילי הייתה יותר מאופקת. כשהיא לא צילמה את המאכלים. זהו סיפורם... קדימה. זהו סיפורם...
&nbsp
אני מאוד אוהב שיעורים. אגב, מיד אחר כך הכתבת באה לעשות כתבה על מאחורי הקלעים וחטפה. קירקי, סתמי כבר. אל תרעילי אותה. לא בא לי שתעבור לפני... בעצם, למה לא?
&nbsp
אני מאוד. מאוד. אוהב. בננה רול. מאוד. יותר מקרטיב אננס. היו חיי חברה מרתקים למליפיקים. רומי, את מתוקה. לוק, אתה יודע שזה לא סתם. מה אימא עכשיו... נכון, רומי. נכון. נכון, היא כדברא בכלל. נכון, ואתם לא צריכים להיות השריד האחרון! כי עם הדירה הנפלאה שארגנתי לכם ביקום המקביל... לילה!!!!!!!! איזו הפתעה!!!!!!!!
&nbsp
אחיות ובני זוגם. רחמים על דין שהיה צריך גם אשכרה לעלות את המתח הזה... קירקי, למה לילה עכשיו?
&nbsp
מה זה הלבוש היפה הזה ולמה אני לא רואה אותו לעתים קרובות יותר, גברת שכטר?! ריבי חברררררות. הכי קשה. אבל עמית, זה רק בגלל שהיא זנחה אותך לטובת דפי. וזה עצוב ולא יפה. כל כך עצוב לבד...
&nbsp
כן, הוא ליטף אותה. מאה שנה ושום דבר לא עובר. אירה זה מאוד חשוב, לילה.
&nbsp
מה את מחפשת את רומי?! את לא תנסי לחסל אותה או משהו!
&nbsp
ליבי לוקחת את זה די ברוגע. בערך. רק רומי, תיזהרי, לפעמים מסיבת תחפושות זה מוביל לדריסה!!!!!!!!!
&nbsp
אי אפשר שנהר ואוג פשוט יתלבשו כמו שהם רוצים בלי אביגיל על הראש?! נהר כזאת יפה. וכנה. וטובה. היא אמרה בלי הוורוד!!!!!!!!!!!!!!
&nbsp
זאת חונכות מאוד נחמדה. כן, קחי את ידו. זה מאוד נחמד. כמוה, כמוה. תשמע, אתה יודע מה אומרים? מאחורי כל גבר מצליח... לוק, מה אתה עושה מאחוריו, השער שם! מה זה בטוחה, את המגנא! נכון! נכון, אירה! זה גבר. בבקשה. וזה שיפור אחרי לין. לא אהבתי את לין. היא נראתה לי מוזרה. אירה, עזוב, אני הבנתי למה התכוונת. את תהיי, את תהיי. אויש, החבר של אז... בושה. כן, גורל! יש גורל! יש גורל חשוב מאוד!
&nbsp
אני בעד לכלוא את אביגיל וליבי בתא קטן וצפוף. עמית ונהר יצאו לעשות את מה שצריך לעשות.
&nbsp
מעניין אם יש עוד גרומלים. והרתחת תה זה אמאטו אלקאטו. היא מוזמנת, את מוזמנת! מוזמנת! לילה... לילה, נו? שמור לה. שמור לה לאחר כך.
&nbsp
זה מאוד משפיל, רומי. עמית, עמית יותר צודקת. מה, רק לליבי מגיעה חבררררררררה חדשה?! יאללה, להקה חדשה. עמיתי וסי-די-רומי. עם הלהיט הנהדר! "לוק אפור אחד, עכשיו הוא כבר לבד, יש מלא יקומים מקבילים, מתי מתי אתם עוברים?!".
&nbsp
אירה, בבקשה ממך אל תהיה אסתמטי. אסתמטי זה עמית. אני מדבר על לילה. אבל הם צריכים קודם למצוא את הסיגנא...
&nbsp
לא, אל תמות לי עכשיו!!!!!!!! יש עוד כל כך הרבה דברים שלא עשינו ללוק... שבטח יבוא לעזור לך או משהו.
&nbsp
בפרק הבא:
&nbsp
דקל בדייט רומנטי בגנרטור (חזרנו לגנרטור!) אבל פצוע.
&nbsp
שיר צורחת מייסורים ו... כלומר, הנשיקה בין יפתח לאביגיל.
&nbsp
ואירה, קירקי, ולילה הכועסת מקשיבות למישהו (לכורה הלבה! לוק תפס אותו).

שיר m

Well-known member
הרשימה שלך, בסדר. ברשימה שלי יש לה מקום של כבוד!

שיר m

Well-known member
הן כל כך דגולות שהן לא פוגשות כל אחד ככה סתם

שיר m

Well-known member
מה הוא כבר יעשה

אין לו את הסיגנא. איפה הוא יחביא אותו בינתיים?
בטח מישהו יעבור שם ואירה יברח.
&nbsp
אביגיל מותק.
&nbsp
קירקי אחות נהדרת.
&nbsp
רעיון טוב, שהעובד יראיין את המנהלים

למעלה