כדברי איל מגד ממעריב...../images/Emo26.gif
מהשמאל, מצ"ב הקובץ/הכתבה מהיום המדברת בעד עצמה, ובכדי להמחיש את האבסורד של המיעוט האוליגרכי ששולט במדינה וכולנו קוראים לו שמאל, צירפתי את מחליפו של יאסר עראפת במידה ויקרה לו משהו, ושיח לוחמים מהשטח-"הקר על ג´נין מה קרה שם באמת...
אני מתבייש בחברי מהשמאל {הכתבה ככתבה וכלשונה}
כמו אוריאנה פאלצ´י, העיתונאית האיטלקיה האמיצה-קרן אור תקשורתית יחידה בימים חשוכים אלו- המתביישת ביחסם של האירופים לישראל, גם אותי מציפה בושה.
אני מתבייש - בחברי בשמאל, אנשים הגונים, רגישים, נאורים וברוכי כשרונות, המגנים את פעולת צה"ל בשטחים, שהצילה חיים רבים, לא רק אח חייאלה שתומכים בה, ומי יודע, אולי גם את חייהם שלהם. פעולה מוסרית מאין-כמוה, שהתחשה בחיי אזרחים של האוייב באופן ששום צבא בעולם לא מתחשב.
אני מתבייש - שממשיכים לכאוב את כאבם של הפלאשתינים, ומתעלמים, כמו בעלי בריתם בעולם, מכאבנו שלנו.
אני מתבייש - בחברי בשמאל, שעדיין לא מתיישרים עם הזוית הפלשטינית חדשות לבקרים, ומסרבים להכיר באמת המרה, הטופחת שוב ושוב בפנינו, שהפלשתינים מתייחסים לכל הארץ, מהירדן עד הים, כשטח כבוש.
אני מתבייש - בחברי מהשמאל, שממשיכים להכות על חטא, להתנצל, להאשים רק אותנו {או גם אותנו} שויתרו על הנכס היקר ביותר שלנו- האמונה בצידקתנו, וזה אחרי שהצדק שלנו מופיע כל פעם מחדש.
אני מתבייש - בחברי מהשמאל, שאיבדו כל תחושה של שותפות גורל לאומית, ובעקבות זה של כבוד עצמי.
אני מתבייש - בחברי מהשמאל, העוצמים את עיניהם לאמת האחת והיחידה, הקשה מנשוא, שרוב מכריע של העם כאן מוכן לויתורים מחיקי לכת {חזרה לגבולות-67´ הקדושים}, תמורת שלווה ושלום- אבל אין לזה הד בצד השני.
אני מתבייש - בחבריי מהשמאל, שכאשר הם שוללים מאיתנו את הזכות הטבעית להגן על עצמנו, להכות בקמים להרגנו- הם שוללים מעצמם את התוקף המוסרי להשמיע, בבוא היום, את קולם בעד תוכנית שלום התובעת ויתורים קיצוניים.
אני מתבייש - בחברי מהשמאל, המצטרפים ברוב איוולתם לקואליצית השקר העולמית. ראו הוזהרתם, אם תמשיכו בדרך המעוותת הזו, המנוגדת לשכלו הישר של רוב הציבור, המנותקת מהרגש הבריא שלו, איש לא יאזין ברגע הנכון לקולכם, גם אם יהיה הכי צודק והגיוני...
ראו הוזהרתם
אהוד ברק במבחן התוצאה- "חרקירי"
מבחן התוצאה. פ"ש.