כדורגלן ואבא (מעצבן)

China8

New member
כדורגלן ואבא (מעצבן)

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4505388,00.html
כתבה מואיינט היום. כדורגלן באיטליה הכריז על כוונתו לאמץ תינוק שנמצא נטוש מתחת לספסל ברכבת והפך לכוכב היום בארצו.
רק אותי זה מקומם? אמנם יש בכך כביכול כדי להגביר את המודעות לאימוץ, ומצד שני למה מפורסמים רק צריכים להצהיר על כוונותיהם ומיד יכולים לאמץ, בעוד ששאר האוכלוסיה המעוניינת לאמץ צריכה לעבור דרך חתחתים?
הכתבה משתמשת במילים כמו "גיבור" ומרעיפה עליו שבחים...
אולי זה כל כך מרגיז אותי כי רק היום בשיחת חולין עם אנשים שפגשתי אחד מהם התחיל לצקצק בלשונו "איזו מצווה" כשעלה נושא האימוץ של ביתי בדרך אגב. רציתי להגיד לו זו לא מצווה, זו הבת שלי....
אוף!

אבי351

New member
הוא לא ישר אימץ רק לאחר שהרשויות לא

הצליחו למצוא את האישה שילדה אותו הוא החל בתהליך אימוץ ואימץ אותו

אולה *

New member
אני רואה הרבה דברים חיובים באימוץ של סלבריטיס

גם היום, בעולמינו המודרני להמון אנשים עדיין בורות מאוד גדולה בכל הקשור לאימוץ. אירועים אלה עושים עבודת פרסום טובה, לא רק פרסום אישי, אלא גם פרסום של אימוץ.

Noga Lavie

New member
כשאנו שומעים על ידוען זה או אחר המאמץ

אנו שומעים על השורה התחתונה. מכיוון שיש הרגשה שחיי ידוענים פרושים לעיני כל ואין להם חיים פרטיים, אפשר להניח שהוא פשוט הביע רצון לאמץ את הילד הנטוש, ומייד קיבל אותו. הסיפור המלא, סביר להניח, הוא ארוך יותר ומורכב יותר, וסביר שמיוזמתו אינו חושף את כל ההליכים ורכבת השדים שהם עברו בדרך לאימוץ. מה שנשאר זה עוד חשיפה לאימוץ מזוית חיובית שהציבור נחשף אליה, וזה אינו רע.

China8

New member
מסכימה לעניין החשיפה

אני מסכימה שהחשיפה היא דבר חיובי וגם הזכרתי זאת כמדומני.
עם זאת, קשה לי להאמין שידוענים עוברים רכבת שדים בדרך לאימוץ, אני די בטוחה שזה הרבה יותר קל עבורם.
כמה חבל שאני לא סלבריטי

בשבילנו את סלבריטי הכי מפורסמת שיש

אני חושבת בהקשר הזה על אנג'לינה ז'ולי ועל האימוצים שלה לאור הזרקורים.
אני לא יודעת איזה דרך עברה בעניין הזה בטרם קיבלה אישור לאמץ, אך עולה חשד שאישיותה לא נבחנה לעומק.
לפני כשנה פירסם העוזר האישי שלה בראיון שהיא ממש מתאכזרת אל הילדים בחדרי חדרים, צורחת עליהם, מזניחה אותם ובעיקר פשוט לא מטפלת בהם, אלא משאירה זאת לצוות הרב שעובד אצלה.
ומול המצלמות מפגינה תמונה של המשפחה המושלמת.
כאב לי מאד לקרוא את זה.

Noga Lavie

New member
אני איני בטוחה כלל שכלכך קל להם

אולי אנג'לינה ג'ולי או מדונה זכו לאמץ רק כי הן הן, אבל שאר הידוענים למיניהם (ופה מדובר על כדורגלן מדרגה לא גבוהה במיוחד בסולם המפורסמות) עוברים תהליכים המקובלים בארצם.

זכורה לי תכנית אמריקאית כלשהי מן העבר הרחוק, בה מישהו התלונן על הקלות בה סלבריטי'ס אמריקאים מאמצים, ועל המהירות בה הם מקבלים ילדים, כשעו"סית זו או אחרת הסבירה ש
א. הציבור אינו רואה את התקופה שקדמה לאימוץ,
ב. רוב הידוענים מאמצים אימוץ עם דגל, הלוקח פחות זמן מלכתחילה.

נראה לי שבכלל אימוץ מאוד מהיר לעיניים זרות. מי שלא הכיר אותנו לעומק, ידע על האימוץ רק בשלביו המאוד אחרונים, וזה נראה לו מהיר יותר ממה שהתרחש בפועל. כשזה מגיע לסלבריטי'ס, התקשורת מאוד אוהבת להפתח נושאים ללא מידע, כך שנראה לנו שאנו יודעים הכל, אך זה מטעה.

למעלה