כדורגל איטלקי !! בפיסומת של הליגה האיטלקית יש שיר !! מישהוא יכול להשיג לי אותו ?
K khaled1 New member 18/1/05 #1 כדורגל איטלקי !! בפיסומת של הליגה האיטלקית יש שיר !! מישהוא יכול להשיג לי אותו ?
Z zion golan New member 26/1/05 #2 השיר מהפרומו של הליגה האיטלקית אם מישהו יכול להשיג את השיר הזה הוא גדול, והוא יעשה לי טובה ענקית. אז יאללה אנשים טובים תעזרו לנו...
השיר מהפרומו של הליגה האיטלקית אם מישהו יכול להשיג את השיר הזה הוא גדול, והוא יעשה לי טובה ענקית. אז יאללה אנשים טובים תעזרו לנו...
U Uncle Leo New member 12/2/05 #3 יובנטוס-רומא? השיר מהפרסומת ליובנטוס-רומא היה ענק... למישהו יש מושג מאיפה הוא? (זה מה שהתכוונתם?). גם זה של מילאן-רומא.
יובנטוס-רומא? השיר מהפרסומת ליובנטוס-רומא היה ענק... למישהו יש מושג מאיפה הוא? (זה מה שהתכוונתם?). גם זה של מילאן-רומא.
ר רונלדיניו14 New member 12/2/05 #4 השיר של הליגה האיטלקית... למישהו יש ת'שיר של הליגה האיטלקית...למי שיש אני אודה לו מאוד...
ש שוג New member 13/2/05 #6 השיר הוא-capsicum red מי שרוצה מוזמן לקנות את הדיסק של ערוץ הספורט בכל חנות השיר הזה מופיע שם...