כדורגל באפריקה

royrok

New member
כדורגל באפריקה

היי שמי רועי ואני אספן כדורגל המתגורר בארץ. אני אוסף משחקי כדורגל מרחבי העולם, משחקי נבחרות לאומיות ומשחקי ליגות. מאפריקה אני כמעט ולא מצליח להשיג משחקים ולכן אני צריך את עזרתכם... אין מדינה ספציפית שבה אני מתעניין אלא אני מחפש מדינה שבה משודרים רוב משחקי הליגה כל שבוע. אני מחפש מישהו שיוכל להקליט לי משחקים אלו ומשחקים בינ"ל נוספים המשודרים במדינה ולשלוח לי לארץ. כמובן שאני משלם על כל משחק שמוקלט, על המשלוח לארץ ועל קלטות וידאו/דיסקים וכל מה שצריך. אני מאד אעריך את זה אם מישהו יוכל לעזור לי בזה או אפילו להפנות אותי למקומי שניתן לסמוך עליו ולא יהיה איכפת לו להרוויח קצת כסף טוב מהצד!! תודה רבה!! רועי מייל: [email protected]

לילית462

New member
וואלה ? אתה אוסף הקלטות של משחקים ?

מה אתה עושה עם כל ההקלטות האלה ? יש כאן דווקא המון כדורגל וכמו שאתה יודע המונדיאל הבא בדרום אפריקה ... מה בדיוק אתה רוצה, משחקים של קבוצות אפריקאיות ?

royrok

New member
זה פשוט תחביב שהתפתח עם השנים...

בעיקרון אני מחפש משחקים בינ"ל שמשודרים באפריקה ובלתי אפשרי להשיג אותם מחוץ למדינה שבה הם משודרים. חוץ מזה אני מתעניין גם בליגות המקומיות אבל זה תלוי כמה משחקים משדורים בקביעות כל שבוע.(כרגע אין ליגה ספציפית שבה אני מעוניין...) כך שמה שאני מחפש זה אנשי קשר ברחבי היבשת שיוכלו להקליט לי את המשחקים האלו. איפה את גרה? את מכירה אולי מישהו שיוכל לעזור לי בזה?

לילית462

New member
אני גרה בקמפלה - אוגנדה

אני לא בטוחה שמשדרים כאן משחקים של ליגות מקומיות. הייתי מציעה לך להיכנס לקישור של DSTV שיש בקישורים ולבדוק את ערוצי הספורט שלהם, מדובר בחברת הלווין המובילה באפריקה. קודם כל תבדוק אם יש שם משהו שמענין אותך...

royrok

New member
תודה רבה....

אני בהחלט אבדוק את האתר שלהם. החברה הזו משדרת בכל אפריקה?

royrok

New member
אני אעשה קצת שיעורי בית...

ואחזור אלייך. המון תודה!

royrok

New member
חזרתי...

היי מה העניינים? דיברנו לפני מספר שבועות על כך שאני מנסה להשיג משחקי כדורגל מאפריקה, זוכרת? עשיתי קצת שיעורי בית ומה שגילית זה שאנגולה ואתיופיה הן המדינות הכי מתקדמות בנושא שידורי משחקים וכו'... את מכירה מישהו במקרה שתוכלי להפנות אותי אליו מאנגולה או אתיופיה? המון תודה רועי

למעלה