כדורים ושאר ירקות...

Vilia©

New member
כדורים ושאר ירקות...

מישהי פה משתמשת בכדורי שינה או כדורים נגד דיכאון? אם כן... אני אשמח אם מישהי תמליץ לי על כדורי שינה או דיכאון.. אכילו חברה מסויימת..תודה מראש.. טלי

No Doubt

New member
שמעי טלי מותק...

עדיף לא לקחת כדורים....תאמיני לי זה סתם מחליש את הגוף זה בכלל בכלל לא בריא, זה מדכא את הנשמה.... שמעי לי אני כבר שנה וחצי לא נגעתי בשום כדור ואני מרגישה מצוין אם יש לך בעיות דיכאון תדברי על זה עם מישהו קרוב שיבין אותך אם יש לך בעיות שינה, אל תשני יומיים ברציפות ואז תאמיני לי תשני מצויין במשך שנתיים

Vilia©

New member
אז בואי אני יסביר לך משהו...

אין לי למי לספר או למי לפנות (ושלא תחשבי אפילו להגיד לי פסיכולוג כי אני יחטיף לך מכות! יש לי תראומה מזה..) החיים שלי הם כמו הצגה.. אני בבית עצבנית וכעוסה, דכאונית ועצובה. אני יוצאת החוצה, מחייכת ומאושרת כאילו זכיתי לפני שניה בלוטו! כל האנשים בעולם הזה צבועים (לפחות האנשים שאני חיה איתם) אין לי למי לפנות, אין לי למי לספר. ובנינו? אף אחד לא אוהבת שמקטרים לו 24 שעות! אז כפי שאת מבינה..אני נאלצת לסבול, ובשקט! לפעמים פשוט בא לי לצעוק! לצרוח עד שכל הגרון שלי יצא ממקומו, רק כדי שישמעו אותי. מבפנים אני זועקת לעזרה, לנחמה, לאהבה וכתף תומכת. אבל מבחוץ אני חזקה, יציבה, קרירה וחסרת איכתיות או גרשות כלפי אחרים. בדיוק כמו שמקרינים כלפיי.... אני פשוט לבד בעולם... כך שממש לא איכפת לי מה יקרה לי..אם אני ימות או אם אני אפצע קשה או שאני אפגע בעצמי... זה לא איכפת לי.. תודה על ההקשבה... טלי

No Doubt

New member
תקשיבי לי.....

אני מכונה להקשיב לך מתלוננת חודשים שלמים רק אל תקחי כדורים זה לא יועיל, זה יהרוג לך את הנשמה אני כאן בשבילך אם את צריכה לדבר רק בבקשה אל תקחי כדורים

Vilia©

New member
לא...אני לא מסוגלת...

אני לא מסוגלת להתלונן ולספר כל כך הרבה לאנשים.. אני מרגישה שזה מוגזם ושזהיותר מדי קוטרי... אבל אם זה כדורים נגד דיכאון..זה לא אמור לעשות אותך לא מדוכאת? אני לא מבינה את זה... בכל מקרה..אני לא מסוגלת.. אני חייבת משהו..משהו להיבנה עליו.. כל החיים האלה רק הורסים אותי.. אני לא מסוגלת לחיות ככה.. טלי

peach & cream

New member
אני מרגישה ב-ד-י-ו-ק כמוך.

שאני חיה בעולם שכולם צבועים וכו´ וכו´... ושאין לי למי לפנות וכאלה. אני מקווה שהכל יסתדר אצלך.

Vilia©

New member
ואני מקווה שאצלך גם יהיה רק טוב...

מי יתן ושיהיו לכולכן חיים טובים! טלי

No Doubt

New member
שמעי משהו....

אם את רוצה יש את ה-ICQ שלי שהוא 112611580 יש את האי מייל שלי [email protected] ויש לי גם פלאפון שאני לא אפרסם אותו פה... חופשי לדבר איתי אם את צריכה להוריד מהלב... כדורים לא יעזרו לך.... אני אסביר לך מה הם עושים כדורים, כל כדורים, נגד כאבי מחזור, ראש, נגד דיכאון, כדורי שינה הם לא עוזרים, הם מחלישים את הגוף שלך ובכך המוח שלך שוכח מהכאב זה סמים אני כבר חצי שנה לא לוקחת כדורים ואם אני כן לוקחת שזה פעם ב... בגלל שהגוף שלי לא רגיל לכימיקלים האלו אני מיד לא רק ששוכחת מהכאב וחלשה נורא אני מקבלת הזיות, רק שתביני מה הם עושים בבקשה אל תקחי את זה

peach & cream

New member
תודה מתוקה

1. אני לא לוקחת כדורים מהסיבה הפשוטה שאני לא יודעת איך בולעים כדור, אני מאנשיי הסירופ. 2. רק העובדה שאני נמצאת בפורום המקסים הזה עוזר. לילה טוב

No Doubt

New member
שמעי מותק....

א. אני תמיד הפ אם אתה צריכה יעוץ או סתם לדבר ב. אם את רוצה לדבר ולא פה נתתי כבר פרטים כדי שתוכלי לצור קשר אני תמיד שמחה לעזור

למעלה