כדורים מדכאי תאבון

tomer153

New member
כדורים מדכאי תאבון

אני מחפש המלצות לכדורים מדכאי תאבון (בשביל ידידה) שיהיה עם כמה שפחות תופעות לוואי (רצוי ללא מרשם רופא) ואם למישהו יש ניסיון עם אותם כדורים שיכתוב

אלי ו.

New member
אין כזה דבר

אין כדורים מדכאי תאבון ללא מרשם רופא, וטוב שכך.

מדכאי תאבון

מי מחפשת קיצורי דרך??? בתור ידי שלה ממליצה לך להפנותה לקבלת ייעוץ מקצועי ולא לעשות דברים שיכולים להזיק לה ובודאי שלא תחת בקרה רפואית.

tomer153

New member
בעיה

היא לא שמנה דובה מהאלה שמסתכלים עליהם ברחוב אבל היא שמנמונתבטח הרופא לא יאשר לה דבר כזה!!

אלי ו.

New member
במלים אחרות, לדעתך

המצב שלה אינו מצדיק את הסיכון אבל אתה מעונין בכ"ז לסכן אותה.

tomer153

New member
אני רואה שאתם לא כ"כ רוצים לעזור

אתם בטוחים שאין משהו דומה בלי מרשם רופא??

אלי ו.

New member
לא משהו שעובד

אבל אם תכנס לכל חנות תוספים המוכרת תציע לך משהו ש"מנסיון אישי" עובד כך שאם אתה אוהב שמרמים אותך תוכל למצוא הרבה אנשים שימכרו לך תוספים ללא מרשם. וזה לא שלא רוצים לעזור לך, יש דרכים טובות לרזות כדורים אינם בהכרח הדרך הטובה ביותר ואם יש בהם צורך לסיוע לדיאטה, היחיד שמוסמך לתת אותם הוא רופא.

faIcore

New member
tomer153

גבר גם אני היתי בסיפור הזה כיום אני במשקל שרציתי להגיע עליו הורדתי יותר מ 30 קילו,כול התוספים לא יעזרו לך או לחברה שלך...הרי מה הבעיה בהשמנת יתר?אכילה לא נכונה הרי היא לא תקח תכדורים כול החים שלה אתה מבין אותו היא צריכה ללמוד לאכול נכון ולעסוק בפעילות גופנית,אני בסדנאת הרזיה שמתבצעת ב shape זה כמו הבית שני שלי אני הברתי אמון על עצמי עד שהיה לי תמוח לעשות ללא קיצורי דרך תחשוב על זה...

lubelia

New member
תומר - איזה מין חבר אתה?

אולי תבדוק אפשרות למכלים שמכילים יותר סיבים (גורם תחושת שובע ועוזר לתקינות הפעילות של מערכת העיכול), אולי תשבו ביחד ותבדקו איך 'מסדרים' דיאטה בריאה למרות כל ה'חשקים' לא כול - אבל לחפש מראש לקנות משהו שיכול להזיק לה? זה לא נראה לי חברי.

למעלה